HDD -3TB - WD Purple 3 TB, 64 MB gyorsítótár, 6 Gb SATA., 5400 ot.

A Western Digital Purple sorozatú lemezt közvetlenül a legfeljebb nyolc lemezt és legfeljebb 32 kamerát tartalmazó megfigyelő kamerarendszerekhez tervezték. Ezt kiegészíti az AllFrame 4K ™ technológia, amely biztosítja a teljes rendszer lejátszását és teljesítményét, valamint...

Termékkód: 0106-542       EAN: 8595584648394       Gyártó: WD


raktáron
45 682 Ft 35 970 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 44 768 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 43 855 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
A Western Digital Purple sorozatú lemezt közvetlenül a legfeljebb nyolc lemezt és legfeljebb 32 kamerát tartalmazó megfigyelő kamerarendszerekhez tervezték. Ezt kiegészíti az AllFrame 4K ™ technológia, amely biztosítja a teljes rendszer lejátszását és teljesítményét, valamint az ATA technológia, amely segít kiküszöbölni a videó minőségének romlását és a kiesést. Ezek a meghajtók akár háromszorosát támogatják az asztali meghajtóknak, így jobban tudják kezelni a felügyeleti rendszerek igényeit.
Az eszköz típusa 3,5 hüvelykes HDD
Kapacitás 3 TB
Sebesség 5400 ford./perc, 6 Gb / s SATA, 64 MB gyorsítótár
Felület SATA 3
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat