AB3G - GSM audio modul, 4 gomb, albumok

MyCom GSM audio modul akár négy Alba sorozatú gombbal, 3G hálózati támogatással. A hívás a GSM mobilhálózaton keresztül történik.Nano -SIM formátumú SIM -kártya szükséges a működéshez, amely nem része a csomagnak. Minden gombhoz legfeljebb 3 telefonszám tárcsázható,...

Termékkód: 0109-852       EAN: 8015934010362       Gyártó: FARFISA


nincs raktáron
240 773 Ft 189 585 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 235 958 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 231 142 Ft
Kérje a rendelkezésre állást
  • Leírás
  • Termékkérdés
MyCom GSM audio modul akár négy Alba sorozatú gombbal, 3G hálózati támogatással. A hívás a GSM mobilhálózaton keresztül történik.Nano -SIM formátumú SIM -kártya szükséges a működéshez, amely nem része a csomagnak. Minden gombhoz legfeljebb 3 telefonszám tárcsázható, amelyeket a megadott sorrendben hívnak. Az egység két külön kimeneti relével van felszerelve a zár vagy a bejárati ajtó vezérlésére. A legfeljebb 68 gombos CT2138AB nyomógombos modulok csatlakoztathatók a modulhoz, vagy csatlakoztathatók a PD2100AB kezelőmodulhoz, összesen 200 felhasználóval. A modul támogatja a hívóvonal -azonosító (CLIP) funkciót és a zár megnyitását híváson keresztül. A zár SMS paranccsal is nyitható a rendszer összes felhasználója számára. A programozás webes felületen, alkalmazáson keresztül, MyComManager szoftverrel vagy SMS -parancsokkal való PC -hez való csatlakozáson keresztül történik. A készülék támogatja a beszélgetés állapotát, a relé aktiválását, a telefonhálózatot és a jel erősségét jelző LED -et. A telepítéshez a résztvevők számától függően AB20 lezáró dugók vagy AB21 gombok használhatók.
Kedvenc termékek
nincs raktáron
AB3G - GSM audio modul, 4 gomb, albumok

AB3G - GSM audio modul, 4 gomb, albumok

 
240 773 Ft
nincs raktáron
AN01 - külső GSM antenna a MyCom számára

AN01 - külső GSM antenna a MyCom számára

 
19 132 Ft


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat