CDV -704MAD fehér - 17-30Vdc verzió - videotelefon, 7 ", HD -kész, érintés, memória

Tervezzen videotelefont érintőképernyővel és HD -kész felbontással. Videomemória, amely lehetővé teszi videósorozatok rögzítését SDHC memóriakártyára, beleértve audiohívást is. A CDV-704MA kezelése nagyon egyszerű és intuitív az érintőképernyő használatával. A...

Termékkód: 0110-401       EAN: 8595672102319       Gyártó: COMMAX


nincs raktáron
143 961 Ft 113 355 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 141 082 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 138 203 Ft
Kérje a rendelkezésre állást
  • Leírás
  • Termékkérdés

Tervezzen videotelefont érintőképernyővel és HD -kész felbontással. Videomemória, amely lehetővé teszi videósorozatok rögzítését SDHC memóriakártyára, beleértve audiohívást is. A CDV-704MA kezelése nagyon egyszerű és intuitív az érintőképernyő használatával. A videotelefonhoz legfeljebb két ajtóállomás és legfeljebb két további CCTV kamera csatlakoztatható az AHD 1.3 Mpx vagy CVBS képstandardban.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat