CEL-TEC GW600 kék

Új cseh menü egy órában!   Az aktuális tartózkodási hely azonnal a telefonján A GPS-modulnak köszönhetően a CEL-TEC GW600 óra 5 méteres pontossággal meghatározza gyermeke helyzetét. Olyan helyeken, ahol a GPS-jel nem érhető el (pl. Épületek), az óra a nyilvános WiFi...

Termékkód: 1708-006       EAN: 8595584641043       Gyártó: CEL-TEC


raktáron
30 947 Ft 24 368 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 30 328 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 29 709 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Új cseh menü egy órában!

 

Az aktuális tartózkodási hely azonnal a telefonján

A GPS-modulnak köszönhetően a CEL-TEC GW600 óra 5 méteres pontossággal meghatározza gyermeke helyzetét. Olyan helyeken, ahol a GPS-jel nem érhető el (pl. Épületek), az óra a nyilvános WiFi hálózat helyzetét és az LBS-t (GSM - orientációs helyzet a mobilszolgáltatók adóit használja) használja a helyzet meghatározásához. A helyelőzmények az alkalmazás segítségével is visszakövethetők. Tehát mindig van áttekintése fiókja mozgásáról, bárhol is legyen!

 

Biztonságos területek - Geofence

A geokerítés vagy biztonsági zóna az a terület, ahol gyermekét mozgatni szeretné (pl. Város, iskola vagy ház környéke). Ha elhagyja ezt a területet, értesítést kap a telefonjára. A terület könnyen beállítható a térképen a mobilalkalmazásban.

 

SOS gomb

A CEL-TEC GW600 gyermekóra SOS gombbal van felszerelve, miután azt tartotta, elindul a beállított SOS kontaktus tárcsázása, és ezzel egyidejűleg értesítést küld a gombnyomásról az adott kontaktnak. Ez azonnali áttekintést nyújt a potenciális veszélyről és helyről.

 

Könnyű kommunikáció

Az óra többféle kommunikációs módot tesz lehetővé. Az első helyettesíti a mobiltelefont, így klasszikus telefonhívást kezdeményezhet a beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően. Az óráról legfeljebb 15 telefonszám hívható meg, amelyeket az alkalmazás segítségével ad meg. Egy másik lehetőség a rövid szöveges és hangüzenetek használata, amelyek közvetlenül az alkalmazásban jelennek meg és jönnek létre. Az óráról csak hangüzenet küldhető.

 

Megtekintési állapot áttekintése

Mindig legyen tökéletes áttekintése az óra állapotáról a közvetlenül a telefonjára érkező értesítéseknek köszönhetően. A CEL-TEC GW600 óra értesítéseket küldhet Önnek, ha elhagyja a biztonságos területet, eltávolítja az órát, lemerült az akkumulátor, és megnyomja az SOS gombot. Az értesítések SMS-formátumúak is lehetnek, amelyben kap egy linket is a Google maps-hez azzal a ponttal, ahol az esemény bekövetkezett.

 

Érintésvezérlés

Az érintéses színes kijelzőnek és a kellemes grafikai tervezésnek köszönhetően az óra irányítása szellő lesz a gyermekek számára.

 

Rengeteg funkció

Az óra LED diódával van felszerelve, amely kiválóan alkalmas vészvilágításra. Ezenkívül az óra kiszámíthatja az elveszett lépéseket és az alvás minőségét, a jelentések megtekinthetők az alkalmazásban, beleértve a heti összefoglalót egy grafikonban. A stopper is hasznos lehet, és szórakoztató lesz az alapszámokat gyakorló matematikai játék.

 

Kamera

A beépített kamerának köszönhetően gyermeke fényképeket küldhet Önnek, vagy képet kérhet az alkalmazáson keresztül.

 

SeTracker2 mobilalkalmazás

A fő közvetítő közted és az óra között az Android és iOS operációs rendszereken már többször említett mobileszköz-alkalmazás. Megtalálja az összes órabeállítást az alkalmazásban. Az egyik például a „Ne zavarjanak” üzemmód, vagyis az az idő, amikor például a gyermek iskolában van, és szeretné megelőzni a felesleges zavaró tényezőket, akár az órán való játékkal, akár az óra hangjaival, ez idő alatt a hangok kikapcsolnak, és az óra csak az időt mutatja. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy jutalmakat / ajándékokat küldjön az órának szívek, szöveges és hangüzenetek formájában, megtekintse a helyelőzményeket, szerkessze a biztonsági zónákat és sok más beállítást és beállítást.

 Akkumulátor 400 mAh, 100 óra készenléti idő
Kijelző érintőképernyős, 1,4 hüvelykes TFT
Processzor MTK 2503, 260 MHz
Elhelyezkedés GPS, LBS (GSM), WiFi
Támogatott GSM frekvenciák 850/900/1800/1900 MHz (2G)
SIM-kártya típusa Nano SIM
Tömeg 35 g


Akkumulátor 400 mAh, 100 óra készenléti idő
Kijelző érintőképernyős, 1,4 hüvelykes TFT
Processzor MTK 2503, 260 MHz
Elhelyezkedés GPS, LBS (GSM), WiFi
Támogatott GSM frekvenciák 850/900/1800/1900 MHz (2G)
SIM-kártya típusa Nano SIM
Tömeg 35 g
Kedvenc termékek
nincs raktáron
Safe -Tec TYR 3 fehér L (58-61 cm)

Safe -Tec TYR 3 fehér L (58-61 cm)

54 030 Ft
nincs raktáron
CEL-TEC KT11 Rózsaszín

CEL-TEC KT11 Rózsaszín

37 465 Ft
raktáron
OXE EW-199 - WiFi ellenőrző kamera

OXE EW-199 - WiFi ellenőrző kamera

30 480 Ft19 971 Ft
-+
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat