DTA -UNIT - vezérlőegység

Vezérlőegység a fogyatékkal élők segítségének hívásához szociális létesítményekben. Ez a vezérlőegység lehetővé teszi akár 4 különálló fürdőszoba csatlakoztatását. Az egyes hurkokat külön jelzik a vezérlőegységen, így a kezelő könnyen meghatározhatja, hol van...

Termékkód: 1902-009       EAN: 8595584644914       Gyártó: VAR-TEC


raktáron
36 884 Ft 29 043 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 36 146 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 35 409 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Vezérlőegység a fogyatékkal élők segítségének hívásához szociális létesítményekben. Ez a vezérlőegység lehetővé teszi akár 4 különálló fürdőszoba csatlakoztatását. Az egyes hurkokat külön jelzik a vezérlőegységen, így a kezelő könnyen meghatározhatja, hol van szükség segítségre.
Az eszköz típusa vezérlőegység
Tápegység 230 VAC
Tartalék akkumulátor max 7 Ah
Akusztikus riasztás belső sziréna
Optikai jelzés piros LED
A borító színe fehér
Kedvenc termékek
raktáron
MAS -TH - vészhelyzeti gomb 4 fok

MAS -TH - vészhelyzeti gomb 4 fok

15 361 Ft
-+
raktáron
DTA -SIGNAL - optikai jelzés

DTA -SIGNAL - optikai jelzés

11 333 Ft
-+
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat