CEL-TEC DK500 Tuya

Modern digitális ajtószemle 120 ° -os látószöggel, videó / fénykép rögzítéssel és színes, 4,3 hüvelykes LCD IPS kijelzővel. A kukucskáló Wi-Fi funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a mobiltelefonról való könnyű hozzáférést a globális Tuya Smart alkalmazás...

Termékkód: 2006-366       EAN: 8595584653398       Gyártó: CEL-TEC


raktáron
42 966 Ft 33 832 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 42 107 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 41 247 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Modern digitális ajtószemle 120 ° -os látószöggel, videó / fénykép rögzítéssel és színes, 4,3 hüvelykes LCD IPS kijelzővel. A kukucskáló Wi-Fi funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a mobiltelefonról való könnyű hozzáférést a globális Tuya Smart alkalmazás segítségével, aminek köszönhetően mindig értesítse azonnal, ha meglátogatja az ajtót. Az ajtó csengőt is tartalmaz. A készülék újratölthető akkumulátorral működik, de adapterrel közvetlenül csatlakoztatható a hálózathoz.

 


 

dk500_displej.jpg

Minőségi IPS LCD kijelző és egyszerű telepítés

A CEL-TEC DK500 Tuya digitális ajtószemély kiváló minőségű 4,3 hüvelykes IPS kijelzővel van felszerelve, ahol a kellő 480x272 felbontásnak köszönhetően gyönyörűen láthatja, ki van közvetlenül az ajtó mögött. A kézi optika, amely képes HD (720P) minőség, gondoskodjon arról, hogy a kereső könnyű legyen, és bárki 3 percen belül elvégezhesse azt.

 


 

Modern Tuya Smart platform cseh nyelven

A CEL-TEC DK500 kukucskálólyuk közötti kommunikáció a modern és gyorsan bővülő Tuya Smart platformon alapul, amely immár több ezer terméket képes összekapcsolni, nem csak az intelligens otthonokat. A világ vezető fejlesztési platformja hosszú évekig garantálja a magas stabilitást, megbízhatóságot és életképességet, ami gyakran problémát jelent a kisebb fejlesztők megoldásait használó termékek számára.

Az alkalmazás azonnal értesíti Önt mobiltelefonján csengetés vagy mozgásérzékelés esetén (ha be van kapcsolva). A kanapé kényelméből nagyon könnyű látni, hogy ki áll az ajtó előtt anélkül, hogy fel kellene kelni. Az alkalmazásban lehetőség van videofelvétel elindítására vagy fénykép készítésére is az ajtó mögött történtekről, és természetesen az összes rögzített felvétel megtekintésére. Az alkalmazáson keresztül a kukucskáló is beállítható, ami a cseh lokalizációnak és az intuitív kialakításnak köszönhetően nagyon egyszerű. Mivel a kukucskáló az otthoni Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, és nem közvetlenül a mobiltelefonjához, csatlakozhat hozzá, és megtekintheti a képet bárhol, ahol internet-hozzáférése van. Ez azt is jelenti, hogy a riasztásoknak köszönhetően (ha ki lehet kapcsolni) tökéletes áttekintést kap a látogatásokról akkor is, ha távol van otthonától.

 


 

dk500_kukatko_popis.jpg

Mozgás PIR érzékelő és éjszakai megvilágítás

A CEL-TEC DK500 nem csak a harang megnyomásakor rögzít képet, hanem mozgásérzékelést is beállíthat. Ha 3 méteren belül mozog az ajtótól, a kukucskáló fényképet / videót készít. A mozgásérzékelést egy kiváló minőségű PIR-érzékelő végzi, amely reagál a hőnyomra, és nem a kép változására, így megelőzi a hamis riasztásokat. A minőségi felvételt gyenge fényviszonyok mellett 2 láthatatlan megvilágítású IR LED is támogatja. A széles, 120 ° -os látószög ezután biztosítja, hogy az ajtó környezete megfelelő felügyelet alatt álljon.

 


 

dk500_two-way.jpg

Az otthoni WiFi videotelefon

A DK500 kukucskáló funkciója nem csak az ajtó mögötti események megjelenítésével ér véget, a beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően otthoni videotelefonként is használható. Az ajtón kívüli látogatással nagyon könnyen és gyorsan kommunikálhat, bárhol is van, és elmondhatja neki például, hogy meddig lesz otthon.

 


 

Újratölthető akkumulátorok és nagy tárhely

A készüléket újratölthető akkumulátor táplálja, nagy kapacitással, 3000 mAh -val, ami készenléti állapotban akár 2 hónapig is elegendő energia. A kukucskáló a 220 V -os hálózatról is csatlakoztatható állandó áramforráshoz. A felvételek tárolására egy cserélhető, legfeljebb 128 GB kapacitású microSD -kártya használható.

 


 

 

 

Kijelző 4,3 hüvelykes színes IPS LCD, 480 x 272
Látószög 120 °
Mozgásérzékelés Igen
Fotózni Igen
Videó felvétel Igen
Ajtócsengő funkció Igen
Éjszaka hajnal Igen, 2x láthatatlan IR LED
memória Maximum 128 GB MicroSD támogatás
Kétirányú hang Igen
Tápegység 3000 mAh akkumulátor vagy DC adapter
A kukucskáló furatának átmérője 14-35 mm
Az ajtó vastagsága 35-100 mm
Mobilos alkalmazás Tuya Smart (Android és iOS)
WiFi IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz

 

 

 

 

Kijelző 4,3 hüvelykes színes IPS LCD, 480 x 272
Látószög 120 °
Mozgásérzékelés Igen
Fotózni Igen
Videó felvétel Igen
Ajtócsengő funkció Igen
Éjszaka hajnal Igen, 2x láthatatlan IR LED
memória Maximum 128 GB MicroSD támogatás
Kétirányú hang Igen
Tápegység 3000 mAh akkumulátor vagy DC adapter
A kukucskáló furatának átmérője 14-35 mm
Az ajtó vastagsága 35-100 mm
Mobilos alkalmazás Tuya Smart (Android és iOS)
WiFi IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz

 

 

Kedvenc termékek
raktáron
Vadkamera OXE Gepard II és napelem

Vadkamera OXE Gepard II és napelem
+ INGYENESEN 32GB SD-kártya és 4db elem!

 
68 926 Ft
-+
raktáron
OXE SUREZEN JN-600 - IR digitális hőmérő

OXE SUREZEN JN-600 - IR digitális hőmérő
+ INGYENESEN ajándék 2x AAA elem INGYEN!

 
23 379 Ft
-+
raktáron
CEL-TEC HL170 COB mozgás

CEL-TEC HL170 COB mozgás

 
8 486 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat