Klarus HR1 Pro Black

Az ultravékony, könnyű és nagy teljesítményű Klarus HR1 fényszóró különösen alkalmas futásra, de általában más sporttevékenységekre és tevékenységekre is, ahol különösen értékelni fogja az igazán nagyon kis súlyt és a nagy állóképességet. Ultravékony test 18...

Termékkód: 2009-029       EAN: 8595584653039       Gyártó: Klarus


raktáron
29 926 Ft 23 564 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 29 327 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 28 729 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Az ultravékony, könnyű és nagy teljesítményű Klarus HR1 fényszóró különösen alkalmas futásra, de általában más sporttevékenységekre és tevékenységekre is, ahol különösen értékelni fogja az igazán nagyon kis súlyt és a nagy állóképességet.

  • Ultravékony test 18 mm, légy súlya csak 94 g
  • Egyrészes fejpánt, 5000 használat után is rugalmas marad
  • Akkumulátor doboz USB -C csatlakozóval
  • Újratölthető Li -ion akkumulátor 3,8 V 4,56 Wh 1200 mAh - maga az akkumulátor Micro USB -vel ellátott kábellel tölthető
  • A fényszóró 3 x LED -del (spot / széles / piros fény) van felszerelve minden távolság megvilágítására, max. 400 lumen fényerősség
tenka-18mm.jpg

Ultravékony test 18 mm

Bátran állíthatjuk, hogy a Klarus HR1 Pro a legvékonyabb fényszóró a piacon, amelyben az első rész mindössze 18 mm vékony, de még a hátsó elemdoboz sem vastag, és semmilyen módon nem korlátozza Önt tevékenységei során. Az egyedi és jól átgondolt konstrukciónak köszönhetően a vékony karosszéria ellenére megmarad a dőlés lehetősége, így tipikus és fontos jellemzője a fényszóróknak.

 


 

A légy súlya 46 g

Maga az első fej súlya mindössze 46 g, összességében a kar 94 g -os fényszóróval rendelkezik (30 g -os elemdoboz, 18 g -os heveder)! Ezeknek a nagy értékeknek köszönhetően nincs veszélye annak, hogy leesik vagy túlsúlyba kerül a fej, a fényszóró valóban úgy tart, ahogy kell, és mindig számíthat rá.

lehka-46g.jpg

 


 

popruh.jpg

Ergonomikus egyrészes heveder

A HR1 Pro fényszóró rugalmas szíja puha, lélegző anyagból készült, és 5000 használat után is megőrzi tulajdonságait és rugalmasságát. Ez az anyag is nedvszívó, amit értékelni fog a fokozott fizikai megterhelés és az ezzel járó nagyobb izzadságtermelés. Az egy darabból álló kivitel és a felhasznált anyag kombinációja garantálja, hogy a heveder nem tolja sehova, karcolja meg, és ugyanakkor könnyen tárolható.

 


 

Akár 20 óra egyetlen feltöltéssel

Az 1200 mAh kapacitású, cserélhető újratölthető akkumulátor 20 óra működéshez elegendő energiát biztosít alacsony teljesítmény (30 lm) fény esetén és 2,5 órát a legnagyobb teljesítmény (400 lm) esetén. Az akkumulátor szabványos microUSB csatlakozóval tölthető. Ha az akkumulátor kapacitása nem elegendő, egyszerűen csatlakoztatható a tápegység az USB C csatlakozón keresztül, és ezáltal jelentősen megnövelheti az állóképességet (a használt tápegység kapacitásának megfelelően).

powerbanka.jpg

 


 

bizonyított.jpg

Nagy fényáram, 400 lumen

A Klarus HR1 Pro fényszóró kis teste nagy, 400 lm teljesítményt rejt, ami akár 73 méteres utánvilágításhoz is elegendő. Természetesen nem mindig szükséges teljes teljesítményen ragyogni, ezért vannak más teljesítménymódok is - közepes (150 lm, utánvilágítás 45 méter), alacsony (30 lm, utánvilágítás 20 méter) és például az olvasás igényeihez a térképen, ha máskülönben lehetséges, vakító fény van, piros LED. Biztonsági okokból az üzemmódokat kiegészíti az SOS villogás és a szabályos gyakoriságú villogás.

 


 

Három LED minden helyzetben

Annak érdekében, hogy a fényszóró a lehető legsokoldalúbb legyen, három LED -del van felszerelve. Az egyik LED gondoskodik a távvilágításról, a másik viszont a lehető legnagyobb környező terület megvilágítására szolgál (szórt fény), az utolsó pedig egy piros LED, amely közelről olvasható.

3led.jpg

 


 

ipx6.jpg

Tartós IPX6 kialakítás

Természetesen a fényszórót is fel kell készíteni a zord időjárásra, amit a HR1 Pro határozottan köszönhet az IPX6 -os védettségének, amely elegendő védelmet nyújt a fröccsenő víz és az eső ellen. Nem vízbe merítésre készült, de szennyeződés esetén gond nélkül megbirkózik az öblítéssel.

 


hr1pro_ansi_web.jpg

 

 

Spot LED CREE XP-G2, fehér fény - nagyobb LED
LED fényszóró CREE XP-G2, meleg fény - kisebb LED
Méretek 65,6 mm × 30,2 mm × 18,2 mm
Akkumulátor LB12 (1200 mAh Li-ion akkumulátor)
Vízálló IPX6 / fényszóró dönthető, alsó részen 2 állítható csukló található
Tömeg 94 g (akkumulátor: 30 g)
Garancia 2 év a működőképességre, 6 hónap az akkumulátor kapacitására

 

 

 

 

Spot LED CREE XP-G2, fehér fény - nagyobb LED
LED fényszóró CREE XP-G2, meleg fény - kisebb LED
Méretek 65,6 mm × 30,2 mm × 18,2 mm
Akkumulátor LB12 (Li-ion akkumulátor 1200mAh)
Vízálló IPX6 / fényszóró dönthető, alsó részen 2 állítható csukló található
Tömeg 94 g (akkumulátor: 30 g)
Garancia 2 év a működőképességre, 6 hónap az akkumulátor kapacitására

 

 

Kedvenc termékek
nincs raktáron
OXE LED homloklámpa, mosómedve

OXE LED homloklámpa, mosómedve

 
3 100 Ft
raktáron
Fotócsapda KeepGuard KG795W és fém védődoboz

Fotócsapda KeepGuard KG795W és fém védődoboz
+ INGYENESEN 32GB SD-kártya és 8db elem INGYEN!

 
115 685 Ft
-+
raktáron
OXE Powerstation S400 és napelem SP100W

OXE Powerstation S400 és napelem SP100W
+ INGYENESEN kábeltáska!

 
255 441 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat