CDV -70Y fehér - 230Vac verzió - 7 hüvelykes videotelefon, CVBS, kihangosító, 2 bemenet

Tervezői kihangosító videotelefon gyöngyházfehér kivitelben. A videotelefon két bemenettel rendelkezik akár két ajtóállomás vagy egy ajtóállomás és egy további kamera (CVBS) számára. Ez a videotelefon lehetővé teszi az intercom kommunikációt más DP-4VHP videotelefonokkal és...

Termékkód: 2101-069       EAN: 8595584655118       Gyártó: COMMAX


raktáron
115 043 Ft 90 585 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 112 742 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 110 441 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Tervezői kihangosító videotelefon gyöngyházfehér kivitelben. A videotelefon két bemenettel rendelkezik akár két ajtóállomás vagy egy ajtóállomás és egy további kamera (CVBS) számára. Ez a videotelefon lehetővé teszi az intercom kommunikációt más DP-4VHP videotelefonokkal és audiofonokkal.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat