Okos hátsó kerékpáros lámpa Cliq

Okos Cliq hátsó lámpa nem csak a kerékpárhoz. Optimalizált hátsó és oldalsó láthatóság, automatikus féklámpa, lopásgátló funkció, villódzás és fényerő beállítás az iOS és Android mobilalkalmazásban. A megbízható hátsó kerékpárlámpa, amire várt A drónokban...

Termékkód: 2105-028       EAN: 8595584658515       Gyártó:


raktáron
25 943 Ft 20 427 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 25 424 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 24 905 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Okos Cliq hátsó lámpa nem csak a kerékpárhoz. Optimalizált hátsó és oldalsó láthatóság, automatikus féklámpa, lopásgátló funkció, villódzás és fényerő beállítás az iOS és Android mobilalkalmazásban.

A megbízható hátsó kerékpárlámpa, amire várt

A drónokban általánosan használt rendkívül fényes LED-ek és technológia megvédi Önt nappal, éjszaka, esőtől, havatól és ködtől. A valaha létrehozott legokosabb és legfényesebb hátsó hátsó lámpa.

A Cliq miniatűr lencsékkel, teljes belső visszaverődéssel (TIR - teljes belső visszaverődés) és kiváló minőségű Osram LED -ekkel van felszerelve. Mindkettőt gyakran használják az autóiparban és a repülőgépiparban. Ragyog és véd, mint senki más!

Sok országban napközbeni lámpákat írnak elő a járművekhez, mert jelentősen csökkentik a balesetek számát. A Cliq ugyanazt a védelmet nyújtja kerékpározáskor.

Optimalizált láthatóság

giphy.gif

A közúti veszély nem mindig közvetlenül hátulról jön. A legtöbb hátsó kerékpárlámpa egyetlen LED -del rendelkezik, ami nem nyújt megfelelő védelmet és láthatóságot az oldalak számára. A Cliq három LED -del rendelkezik, amelyek hátulról és oldalról is jól láthatóak.

Ragyog, mint senki más! Könnyen konfigurálható

A Cliq lehetővé teszi saját villódzási minta létrehozását. A fény beállítása több, mint puszta trükk. Garantálja, hogy a forgalomtól, a vezetési stílustól vagy az időjárástól függetlenül elég sokat láthat.

Minden út és időjárás egyedi. Testreszabhatja, hogy mikor és hogyan világít a LED. Növelje a villódzást, ha ködben vezet, éppen ellenkezőleg, hagyja, hogy ragyogjon a fény egy tiszta nyári éjszakán.

Minden időjárási világítási mód

Lehet, hogy kerékpároznia kell tiszta éjszakákon, ködös délutánokon vagy akár az eső közepén. A különböző környezetek különböző típusú világítást igényelnek. Játssz a Cliq rendszerrel, és találd meg a villódzási minták optimális kombinációit kedvenc vezetési útvonalaidhoz.

Intelligens féklámpa

giphy_ (4) .gif

A Cliq mesterséges intelligenciája észleli, amikor fékez, és ekkor automatikusan bekapcsolja a féklámpát, egyértelmű figyelmeztető jelzést adva a mögötted haladó járműveknek. Függetlenül az időjárástól, a sebességtől vagy attól, hogy felfelé, lefelé halad -e, a Cliq eltakarja a hátát.

Mobilos alkalmazás

Az Android és iOS alkalmazás lehetővé teszi a Cliq rendszer könnyű beállítását a vezetési igényeknek megfelelően. Az alkalmazás angol nyelvű, de a vezérlés nagyon intuitív és egyszerű. A tökéletes megértés érdekében természetesen rendelkezésre áll egy részletes cseh kézikönyv. Miután a telefont Bluetooth -on keresztül csatlakoztatta a Cliq lámpához, könnyedén beállíthatja a fényerőt, a LED -ek villogását, a féklámpákat és sok más funkciót.

Lopásjelzés

giphy_ (1) .gif

A Cliq kerékpáros lámpa érzékeli a kerékpár éles és ismeretlen mozgásait. Ebben a pillanatban értesítést küld az alkalmazásnak, és azonnal ellenőrizheti, hogy mi történik a kerékpárral (a fénynek a bluetooth telefon hatótávolságán belül kell lennie).

Csoportos szinkronizálási mód

giphy_ (2) .gif

A Cliq mesterséges intelligenciája lehetővé teszi, hogy szinkronizálja a fényerősséget és a villódzási mintát a környező Cliq fényekkel. Ön és utasait csoportként különböztetik meg, és ezáltal jelentősen növeli biztonságát.

Univerzális rögzítés

A Cliq rendkívül sokoldalú a szerelés szempontjából. A rögzítő mechanizmus lehetővé teszi, hogy bárhová elhelyezhesse: hátizsákra, hevederre, ülésre vagy karabinerre.

Minden ülésoszlophoz

giphy_ (3) .gif

Ne aggódjon a szerelés miatt. Háromféle rögzítőelem lehetővé teszi, hogy a Cliq -et bármilyen ülésoszlopra rögzítse, függetlenül a kerékpár gyártmányától, típusától vagy korától.

A kerékpározáson túl

Elektromos közlekedési eszközöket használ, például népszerű robogókat, gördeszkákat vagy hoverboardokat? Rögzítse a Cliq -et a hátizsákjához, hogy ugyanazt a védelmet nyújtsa, mint kerékpározáskor.

Csomag tartalma

obsah-baleni.webp

  • Cliq hátsó kerékpáros lámpa
  • Cseh használati utasítás
  • USB töltőkábel
  • Alapvető lámpatartó
  • Öv
  • Csillapító gumi
  • Csipesz
  • Szíjtartó

 

 

Tömeg 65 g
Méretek 67 mm x 35 mm x 31 mm (hossz x szélesség x széles)
Kompatibilitás Ø32 mm-es ülések
Teljesítmény max 90 lumen
Kapcsolat Bluetooth 4.2
Akkumulátor Lítium polimer 1000 mAh
Töltés Micro USB
Töltési idő 3-4 óra
Elem élettartam kb. 8+ óra (akár 20 óra energiatakarékos világítással)
Vízállóság IP 67
Anyag PC, szilikon

 

 

 

 

Tömeg 65 g
Méretek 67 mm x 35 mm x 31 mm (hossz x szélesség x széles)
Kompatibilitás Ø32 mm-es ülések
Teljesítmény max 90 lumen
Kapcsolat Bluetooth 4.2
Akkumulátor Lítium polimer 1000 mAh
Töltés Micro USB
Töltési idő 3-4 óra
Elem élettartam kb. 8+ óra (akár 20 óra energiatakarékos világítással)
Vízállóság IP 67
Anyag PC, szilikon

 

 

Kedvenc termékek
raktáron
Safe -Tec TYR Black Red M (55cm - 58cm)

Safe -Tec TYR Black Red M (55cm - 58cm)

 
43 122 Ft
-+
raktáron
Vadkamera OXE Spider 4G és fém védődoboz

Vadkamera OXE Spider 4G és fém védődoboz
+ INGYENESEN 32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉKBA!

 
129 713 Ft
-+
raktáron
Klarus E3

Klarus E3

 
38 775 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat