Regisztrált személyek előnyei

Mottónk, amelyet minden üzletben követünk, egy elégedett ügyfél, akivel igyekszünk találkozni. Ugyanakkor nagyra értékeljük a hozzánk visszatérő törzsvásárlókat. Ezért hoztunk létre egy hűségprogramot, amelyben előnyösek vagyunk ezen ügyfelek számára.

 

1. Regisztráció - ha regisztrál nálunk a www.oxe.hu e -shopban, automatikusan 2% kedvezményben részesül. Regisztrálni ITT tudsz.

2. Több mint 150 000 Ft értékű vásárlás áfával - ha megrendelése értéke eléri a 150 000 Ft áfát vagy magasabb, akkor automatikusan 2% kedvezményt írunk jóvá.
 

Mindkét kedvezmény összevonható. Ezért ha regisztrál nálunk, és ezzel egyidejűleg megrendelése eléri a 150 000 Ft áfát és azt meghaladó értéket, 4% kedvezményben részesül. Ugyanakkor minden ügyfelünk (még a regisztrálatlanok is) ingyenes szállítást kap, ha megrendelésük összege meghaladja a 36 546 Ft áfát.

Ez a weboldal cookie -technológiát használ a kínált szolgáltatások javítására. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Több információ Megértettem