Előnyök a regisztrált ügyfelek számára

 

Nálunk az ügyfél mindig az első. Ezért döntöttünk úgy, hogy elindítunk egy bónusz programot, amelyben törzsvásárlóinkat és ügyfeleinket magasabb rendelési értékkel jutalmazzuk.
 

1. Regisztráció - ha regisztrál nálunk a www.oxe.hu e -shopban, automatikusan 2% kedvezményben részesül. Regisztrálni ITT tudsz.

2. Több mint 150 000 Ft értékű vásárlás áfával - ha megrendelése értéke eléri a 150 000 Ft áfát vagy magasabb, akkor automatikusan 2% kedvezményt írunk jóvá.
 

Mindkét kedvezmény összevonható. Ezért ha regisztrál nálunk, és ezzel egyidejűleg megrendelése eléri a 150 000 Ft áfát és azt meghaladó értéket, 4% kedvezményben részesül. Ugyanakkor minden ügyfelünk (még a regisztrálatlanok is) ingyenes szállítást kap, ha megrendelésük összege meghaladja a 36 546 Ft áfát.

 

Oxe.cz


oxe@oxe.hu


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat