Fiókok és nyitvatartás

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb ellátást nyújtsuk a termékértékesítés területén, megpróbáltuk a nyitvatartási időt és az adagolási pontok számát módosítani. A feladóraktár (nem személyes átvételre) Cvikov városában található, Tovární 319, 471 54, és a nyitvatartási idő a következő:

 

Hétfő ................................. 7:30 - 15:30

Kedd ..................................... 7:30 - 15:30

Szerda .................................... 7:30 - 15:30

Csütörtök .................................. 7:30 - 15:30

Péntek .................................... 7:30 - 15:30

Szombat ................................. zárva

Vasárnap ................................. zárva

 

Egy olyan szállítmányozóval is együttműködünk, amely több száz szállítási pontot kínál Magyarországon. Ez egy csomaghordozó. A nyitvatartási idő egyéni az egyes adagolópontoknál.

További információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz az oxe@oxe.hu e -mail címen.


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat