BLACK FRIDAY 2023 - 10% KEDVEZMÉNY MINDENRE - ADJA MEG A KEDVEZMÉNYKÓDOT: BF2023 A KOSÁRBA >>>

Fotócsapda OXE Panther 4G és napelem panel

+ INGYENESEN 32GB SD kártya és 12db elem AJÁNDÉKBA!
ikoikoikoIngyenesIngyenesIngyenesFotócsapda OXE Panther 4G és napelem panel + 32GB SD kártya és 12db elem AJÁNDÉKBA!

A költséghatékony csomag egy OXE Panther 4G fotócsapdából és egy OXE SOLAR CHARGER napelemből áll. A fotócsapda működtetése a napelemen keresztül ökológiailag és gazdaságilag előnyös (nem kell folyamatosan új elemeket vásárolnia – ezzel kíméli a pénztárcáját és a...

Termékkód: SET01-7       EAN: 8594200191153       Gyártó: OXE


Black Friday -10% Ár kedvezmény kóddal: BF2023

raktáron
190 327 Ft 149 864 Ft ÁFA nélkül

Black Friday ár kedvezmény kóddal (10% kedvezmény): 171 294 Ft
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 186 520 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 182 714 Ft
-+
Kiegészítők (26)    
Vadász kamera által készült fényképek 
 • Leírás
 • Kiegészítők (26)
 • Termékkérdés

A költséghatékony csomag egy OXE Panther 4G fotócsapdából és egy OXE SOLAR CHARGER napelemből áll. A fotócsapda működtetése a napelemen keresztül ökológiailag és gazdaságilag előnyös (nem kell folyamatosan új elemeket vásárolnia – ezzel kíméli a pénztárcáját és a természetet is).

Modell 2023! A kedvező csomag összetétele Fotócsapda OXE Panther 4G  OXE SOLAR CHARGER napelemmel. Környezetvédelmi és gazdasági szempontból előnyös a fotócsapda napelemes működtetése (nem kell folyamatosan új elemeket vásárolnia - ezáltal nemcsak a pénztárcáját, hanem a természetet is kíméli).

Az OXE márka visszatért a piacra egy fotócsapdával. Első újdonsága a 2020-ban bemutatott OXE Gepard mini fotócsapda, amely pozitív visszhangot váltott ki az ügyfelek körében, főként kis mérete, nagy teljesítménye és alacsony vételára miatt! A második újdonság az OXE Panther 4G fotócsapda, amely a lehető legmagasabb szegmens közé tartozik. Ez a modell azzal a képességgel büszkélkedhet, hogy rögzített képeket küld a mobiltelefonra vagy a számítógépre, az OXE SOLAR töltővel üzemel, vagy támogatja az Android és iOS eszközök mobilalkalmazását. És ne felejtsük el a hihetetlen gyorsindítót - mindössze 0,4 mp, a maximális 16 MP fénykép felbontást és a maximális Full HD videó felbontást. Most nézzük meg részletesebben ezt a szépséget.


Kialakítás

Az OXE Panther 4G fotócsapda álcázott kialakításban, hogy a legjobban illeszkedjen a magyar erdőkbe és kertekbe. A fotócsapda robusztus kialakítású, vandálálló. A figyelmen kívül nem hagyható két antenna lehetővé teszi a fotócsapda számára, hogy az elkészített képeket a leggyorsabb 4G hálózaton keresztül a készülékére küldje.


GSM modul

A Fotopast OXE Panther 4G GSM modullal rendelkezik, amelyen keresztül a rögzített fényképeket és videókat elküldi készülékére. A rögzített képeket legfeljebb 4 telefonszámra lehet elküldeni (a kép MMS-üzenetként érkezik a mobileszközökre) vagy 4 e-mailre (a kép a kiválasztott e-mailekre érkezik, amelyek megtekinthetők egy mobil eszközön), laptop, számítógép stb.). Az átvitel a leggyorsabb 4G hálózaton keresztül történik. Ez biztosítja a átvitel teljes stabilitását és megbízhatóságát.


Alkalmazás

A fotócsapda egyszerű beállításához és kezeléséhez egy mobilalkalmazást hoztak létre Androind és iOS eszközökhöz. Az alkalmazás könnyen letölthető QR-kódok segítségével, amelyeket a gyártó okosan a fotócsapda dobozán helyezett el. A fotócsapda beállításán kívül az alkalmazás lehetővé teszi olyan felvétel készítését is, amelyet azonnal elkészítés után elküld az arra kiválasztott eszközre. Ön pedig áttekintéssel rendelkezik, gyakorlatilag valós időben, hogy mi történik a fotócsapda előtt.


Napelem

Az OXE SOLAR CHARGER napelem közvetlenül az OXE Panther 4G kameracsapdához lett kifejlesztve, így teljesen kompatibilis vele. A napelem beépített Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, melynek kapacitása 10 000 mAh. A napelemnek köszönhetően többször is meghosszabbíthatja a fotócsapda használati idejét.


Akkumulátor és töltés

A fotócsapda üzemelését 12 db AA elem biztosítja. A nyári üzemeltetéshez elegendő a hagyományos alkáli elemek használata. Javasoljuk, hogy a fotócsapda téli időszakban való használatakor, amikor a hőmérséklet alacsonyabb, használjon lítium elemeket. Egy másik lehetőség egy külső 12V / 7Ah akkumulátor használata tápkábellel kombinálva, vagy megvásárolható egy OXE SOLAR CHARGER napelem, amely biztosítja a fotócsapda hosszú távú, megbízható, és nem utolsósorban előnyös működését. Ha előre tudja, hogy fotócsapdát és napelemet akar használni, javasoljuk, hogy vásároljon költséghatékony csomagot. Az OXE Panther 4G fotócsapdát + napelemmel.


LED világítás

A láthatatlan éjszakai megvilágítást 57 db LED biztosítja, akár 20 méter távolságra. Tehát nem kell aggódnia az éjszaka készített felvételek minősége miatt. A láthatatlan megvilágításnak köszönhetően a kameracsapda nemcsak vadállatokhoz alkalmas fotócsapda, hanem ingatlanok védelmére alkalmas fotócsapda is.


Egyszerű vezérlés

Az OXE gyártója a termékei gyártása során ügyel arra, hogy azok a lehető leginkább felhasználóbarátok legyenek. Ez alól az OXE Panther 4G fotócsapda sem kivétel. A fotócsapda beállítása és kezelése egyszerű - a fotócsapdán belül elhelyezett nagy, 2 hüvelykes kijelzőnek, valamint a teljesen magyar és intuitív módon elrendezett menünek köszönhetően. A fotócsapda az otthona kényelméből is telepíthető a számítógépén keresztül, telepítő eszközön keresztül, amely ITT tölthető le. A fotócsapda beállításának és vezérlésének másik módja egy olyan mobilalkalmazás használata, amely minden Android vagy iOS eszközön működik, és nem utolsósorban, ez egy SMS-üzenet fotócsapda is.


Magyar menü

Az OXE Panther 4G teljesen magyar nyelvű, így gyorsan és egyszerűen beállíthatja - még angol nyelvtudás nélkül is!


Fő funkciói

Rögzítési üzemmód

A készülék három üzemmóddal rendelkezik, amelyben rögzítheti a mozgást a fotócsapda előtt:

 • Fotó – a fotócsapda fényképet készít
 • Videó – a fotócsapda videófelvételt készít
 • Fotó + videó – a fotócsapda először fényképet készít, ezt követően megkezdődik a videó feljátszása

Fénykép felbontása

Fotócsapda OXE Panther 4G nagyon magas minőségű fényképek elkészítésére képes A felhasználó háromféle felbontási mód közül választhat:

 • 16 MP (4608 × 3456)
 • 12 MP (4032 × 3024)
 • 5 MP (2560 × 1920)


A fényképek JPEG formátumban készülnek.


Sorozat mód

A sorozatfelvétel funkcióval több felvételt készíthet egymás után, így a fotócsapda nem marad le egyetlen mozdulatról sem! A következő sorozatok állíthatók be:

 • 1 kép
 • 2 fénykép egymást követő sorozata
 • 3 fénykép egymást követő sorozata
 • 4 fénykép egymást követő sorozata
 • 5 fénykép egymást követő sorozata

Videó felbontás

A fényképen kívül a fotócsapda videofelvételeket készíthet is maximális Full HD minőségben. Itt is három felbontási mód közül választhat:

 • Full HD (1920 × 1080)
 • HD (1280 × 720)
 • WVGA (848 × 480)
 • A videófelvétel MOV kimeneti formátumban van.

Videó hossza

A videó hossza 5 – 59 mp. terjedelemben beállítható


Válaszidő

Az OXE Panther 4G fotócsapda hihetetlenül gyors, mindössze 0,4 másodperc válaszidővel rendelkezik, így gyakorlatilag semmiféle mozgás nem marad rejtve a fotócsapda előtt.


Timelapse mód

Az OXE Panther 4G fotócsapda számos más funkcióval rendelkezik, mint például a PIR-érzékelő érzékenységének beállítása, az automatikus SIM-beállítás, a napi jelentések, a biztonsági PIN-kód és még sok más. Ha az itt írt információk nem elegendőek, javasoljuk, hogy töltse le és tekintse meg a magyar kézikönyvet, amelyet a Magyar használati utasításra kattintva találhat meg - OXE Panther 4G.


Csomagolás tartalma:

1× fotócsapda OXE Panther 4G
1× USB kábel
1× rögzítő heveder
2× antenna
1× magyar használati utasítás


Csomagolás tartalma:

1x OXE SOLAR CHARGER 10 000 mAh napelem
1x állvány állvány
1x szerelőlap
1x rögzítőpánt (hossza 1,5 m)
1x bemeneti kábel a napelem töltéséhez (hossz 1 m; USB 4,0*1,7 mm-ig)
1x kimeneti tápkábel (hossz 1,5 m; 4,0 * 1,7 mm - 5,5 * 2,1 mm)
1x kimeneti tápkábel (1,5 m hosszú; 4,0 * 1,7 mm - 4,0 * 1,7 mm)
1x kimeneti tápkábel (hossz 1,5 m; 4,0 * 1,7 mm - 3,5 * 1,35 mm)
1x kimeneti tápkábel (hossz 2 m; 4,0 * 1,7 mm az adagolóhoz)
1x Felhasználói kézikönyv

 

Az OXE SOLAR CHARGER termék egy eredeti OXE dobozban található, amely nyitó fedele alatt piros OXE ORIGINAL címke található, ügyelve arra, hogy mindig az eredeti OXE termék legyen a kezében.


Műszaki jellemzők – OXE Panther 4G

Képérzékelő:

5Mpx color CMOS

Lencse:

F=3.0; FOV=100°; Auto IR-cut remove

Működési módok:

Fotó / videó / fotó + videó

LCD:

2“ LCD színes

GSM kapu:

IGEN

SMS vezérlés:

IGEN

Fénykép felbontás:

16MP, 12MP, 5MP

Fénykép mérete:

JPEG

Videó felbontás:

Full HD (1920x1080) HD (1280x720), WVGA (848x480)

Videó mérete:

MOV

Fotó + videó rögzítés:

IGEN

Timelapse felvétel:

IGEN

Válaszidő:

0,4 mp

PIR hatótávolság (ember) 25°:

20 m

PIR felvétel:

100°

IR hatótávolság:

20 m

Memória:

SD kártya (akár 32 GB)

Vízállóság:

IP67

Interfész:

USB, SD, DC

Nyelv:

CZE, ENG, FRA, ITA, DEU, POL, RUS, HUN

Állványcsavar:

IGEN

OS:

Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

Táplálás:

12xAA

Külső táplálás:

12 V / 7 Ah (nem része a csomagolásnak)

Működési hőmérséklet tartomány:     -25°C, +60°C

Méretek:

148x117x78 mm

 

Műszaki jellemzők – OXE Solar Charger

Szín: fekete
Bemeneti feszültség: 5V
Kimeneti feszültség: 6V/3,6A; 9V/3A; 12V/2,3A
Akkumulátor kapacitása: 10 000 mAh (Li-Ion)
Működési hőmérséklet: -20℃ ~ 60℃
Teljes töltési idő: Töltés 18 W-os gyorstöltővel 4-6 óra; Töltés 5V/2A adapteren keresztül, 4-6 óra; Töltés napfénynél, kb. 50 óra
Alkalmazás: kültéri vagy beltéri tápegység
USB: USB A 18W gyorstöltés; Type-C 18W gyorstöltés
Vízálló: IP67
Villámvédelmi funkció
Panel anyaga: kiváló minőségű monokristályos szilícium
Méretek: 185 mm (hossz) x 155 mm (szélesség) x 35 mm (magasság)
Súly: 580g
Tanúsítvány: CE FCC ROHS

Kedvenc termékek
raktáron
CEL-TEC KT01 Kék

CEL-TEC KT01 Kék

Black Friday -10%
26 341 Ft23 707 Ft
-+
nincs raktáron
Oxe Bluetooth vezeték nélküli gyerek fülhallgató Pop It, rózsaszín

Oxe Bluetooth vezeték nélküli gyerek fülhallgató Pop It, rózsaszín

Black Friday -10%
8 486 Ft7 637 Ft
raktáron
OXE SP210W - Napelemes panel az OXE Newsmy N1292 (1200W/921,6Wh) tápegységhez

OXE SP210W - Napelemes panel az OXE Newsmy N1292 (1200W/921,6Wh) tápegységhez

Black Friday -10%
151 919 Ft136 727 Ft
-+
raktáron
Fotócsapda KeepGuard KG795W, külső akkumulátor 6V/7Ah és tápkábel

Fotócsapda KeepGuard KG795W, külső akkumulátor 6V/7Ah és tápkábel
+ INGYENESEN 32GB SD-kártya és 8db elemmel!

Black Friday -10%
112 395 Ft101 156 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat