ÚJÉV KEDVEZMÉNY 10% MINDENRE - ÍRJA MEG A KEDVEZMÉNYKÓDOT: OXE2023 A KOSÁRBA >>>

Fém védőborítás OXE Panther 4G fotócsapdákhoz

Fém védőborítás OXE Panther 4G fotócsapdákhoz

A fém védőborítás közvetlenül az OXE Panther 4G fotócsapda méreteihez készült. Rendkívül tartós kivitelben készült. A borítás a fotócsapda lopás vagy megsemmisítés elleni védelmére szolgál. Ez egy precíz cseh gyártmány! MINŐSÉGI BORÍTÁS RENGETEG JELLEMZŐVEL,...

Termékkód: Box01       EAN: 8594200190118       Gyártó: OXE


kedvezmény 10% - akciós ár kedvezmény kóddal: OXE2023

raktáron
14 573 Ft 11 475 Ft ÁFA nélkül

Újévi nyeremény (10% kedvezmény): 13 116 Ft
-+
Kiegészítők (4)     A következő termékekhez alkalmas (4)
  • Leírás
  • Kiegészítők (4)
  • A következő termékekhez alkalmas (4)
  • Termékkérdés

A fém védőborítás közvetlenül az OXE Panther 4G fotócsapda méreteihez készült. Rendkívül tartós kivitelben készült. A borítás a fotócsapda lopás vagy megsemmisítés elleni védelmére szolgál. Ez egy precíz cseh gyártmány!


MINŐSÉGI BORÍTÁS RENGETEG JELLEMZŐVEL, MELYET ÉRTÉKELI FOG

Az első és egyben legalapvetőbb jellemzője a rögzítőcsavar, amellyel a fotócsapda szilárdan rögzíthető a védőborítás alsó részéhez. Ezt különösen akkor fogja értékelni, ha a fotócsapda nagyobb magasságban van rögzítve és például létrán kell eljutnia hozzá. A fotócsapda mindig egy bizonyos szögbe van megdöntve (ahogy arra szüksége van) és abban a pillanatban, amikor ki kell vennie és ki kell cserélnie az elemeket, a fotócsapda szilárdan rögzül, és megakadályozza, hogy a fotócsapda kiessen a védőborítás kinyitása után.

Ezen kívül ügyesen megtervezett hozzáféréssel rendelkezik a külső csatlakozó hozzáféréséhez, ahogy azt a termék képgalériájában is részletesen láthatja. További jellemzője, amely említést érdemel a külső retesz zár felfogatására szolgáló 4 hurok, amely tökéletes biztonságot nyújt a lopás ellen. Az első ajtó robosztus pánttal van ellátva a könnyű nyitás érdekében.

Ez a védőburkolat a piacon lévő védőburkolatok között igazán kiemelkedő. Röviden összefoglalva – remekül elkészített, remek funkcionalitással!

Kedvenc termékek
raktáron
AVTECH DGM2403ASVWSE - 2MPX Ultra Starlight IP Dome kamera

AVTECH DGM2403ASVWSE - 2MPX Ultra Starlight IP Dome kamera

kedvezmény 10%
49 093 Ft44 183 Ft
-+
raktáron
OXE Sonic T1 - Elektromos szónikus fogkefe, kék

OXE Sonic T1 - Elektromos szónikus fogkefe, kék

kedvezmény 10%
21 630 Ft19 467 Ft
-+
raktáron
Fotócsapda OXE WiFi vadász RD3019

Fotócsapda OXE WiFi vadász RD3019
+ INGYENESEN 32GB SD-kártya, 8db elem és állvány AJÁNDÉKBA!

kedvezmény 10%
77 759 Ft69 983 Ft
-+
raktáron
OXE SUREZEN 01 - IR digitális hőmérő

OXE SUREZEN 01 - IR digitális hőmérő
+ INGYENESEN 2x AAA elem AJÁNDÉKBA!

kedvezmény 10%
23 379 Ft21 042 Ft
-+
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat