Kiadópontok Magyarországon

 

A vezető cseh fuvarozóval való együttműködésnek köszönhetően az online áruházunkban vásárolt árut elküldheti az Ön által kiválasztott értékesítési helyre. Lehetőséget biztosítunk áruk csomagküldő pontokra (több mint 700 adagolási pontra) történő elküldésére.

A rendelési űrlapon kiválaszthatja a megfelelő adagolópontot a kosárban. Ezután a szállítmányt az Önnek megfelelő időben (és az adagolóhely nyitvatartási idejétől függően) veszi fel. Már nem kell attól tartania, hogy hiányzik a futár a szállítmányával együtt, vagy hogy az Önnek nem megfelelő időben érkezik.

 

Oxe.hu
oxe@oxe.hu


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat