Gyors szállítás

Kedves vásárlók,

a legjobb szállítókkal való együttműködésnek köszönhetően megbízható szállítmányokat kínálunk Önnek. A raktáron lévő termékeket nagyon rövid időn belül szállítjuk (ezek elsősorban az OXE, a KeepGuard és az AVTECH termékek). Ha az áru külső tárolóban van, általában a megrendeléstől számított 24 órán belül szállítjuk. Erről természetesen tájékoztatni fogjuk Önöket.

Amellett, hogy a szállítmányt a címre szállítjuk, lehetőséget kínálunk arra is, hogy a szállítmányt a kézbesítési helyre szállítsuk.

 

Oxe.hu

oxe@oxe.hu


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat