Ingyenes szállítás

 

Kedves vásárlók,

ha 36 546 forint felett vásárol áfával, ingyenes szállítást kap Magyarország bármely pontjára. Mindössze annyit kell tennie, hogy megrendel egy kiválasztott, legalább 36 546 Ft értékű terméket áfával, vagy több olyan terméket, amelynek összege 36 546 Ft áfával, és további szállítási költségek nélkül szállítjuk Önnek az árut.

 

Ha a kiválasztott termék ikonja ingyenes szállítással rendelkezik, akkor a vételárától függetlenül ingyenes szállítással rendelkezik.

 

Oxe.hu
oxe@oxe.hu


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat