OXE Gepard

+ INGYENESEN 32GB SD kártya, 4 db elem és állvány AJÁNDÉKBA!
IngyenesIngyenesIngyenesIngyenesOXE Gepard + 32GB SD kártya, 4 db elem és állvány AJÁNDÉKBA!

!!! 32GB SD kártya, 4 db elem és állvány AJÁNDÉKBA !!! Az OXE márka a fotócsapdával visszatér a piacra. A 2020-as év első újdonságként az OXE Gepard mini fotócsapdája képezi, amely nagy érdeklődést vált ki az ügyfelek körében, különösen a fentebb említett kis méret,...

Termékkód: SET02-1       EAN: 8594200191122       Gyártó: OXE


nincs raktáron
51 781 Ft 40 773 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 50 745 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 49 710 Ft
Kérje a rendelkezésre állást
Vadász kamera által készült fényképek 
Video
 • Leírás
 • Termékkérdés

!!! 32GB SD kártya, 4 db elem és állvány AJÁNDÉKBA !!!

Az OXE márka a fotócsapdával visszatér a piacra. A 2020-as év első újdonságként az OXE Gepard mini fotócsapdája képezi, amely nagy érdeklődést vált ki az ügyfelek körében, különösen a fentebb említett kis méret, nagy teljesítmény és alacsony vételár miatt! Jöjjenek és tekintsük meg együtt részletesebben ezt a fotócsapdát, vadászösztönnel és villámgyors (0,4 mp) reakcióval!


Kis kompakt méretek

Az OXE Gepard egy fotócsapda, amelyre egyértelműen érvényes a következő szófordulat – kicsi, de ügyes! Ítélje meg saját maga! Mérete 108,5 × 75,5 × 46 mm, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a mini fotócsapda osztályába való besorolás több mint találó.


Álcázott kialakítás

Az OXE Gepard fotócsapda miniatűr méretekkel rendelkezik, és az utolsó részletig kidolgozott. A remekül választott kamuflázs minta alkalmassá teszi a természetben való elhelyezésre, ahol szabad szemmel gyakorlatilag nem látható, és szinte észrevétlen marad a nemcsak a vadállatok előtt, de az ember által okozott károkkal szemben is. A fotócsapda álcázását kifejezetten erdők, kertek és nyaralók körülményeire tervezték, ezért az OXE gepárd nem csak fotócsapdaként állatok számára, hanem az ingatlanok védelmére is alkalmas..


LED világítás

Milyen vadász az, akinek nincs tökéletes éjszakai látása? Éppen ezért az OXE Gepard fotócsapda 22 LED diódával van ellátva, és akár 18 méter megvilágítási tartománnyal. A megvilágítás természetesen nem látható (940nm). A villanó fény nem ijeszti meg az állatokat és nem figyelmezteti a tolvajt fotócsapda jelenlétére. Mint látható a termékfotókról, a LED diódák több mezőre vannak felosztva, melyek választóelemekkel vannak elválasztva. Ezeknek a választóelemeknek célszerű funkciójuk van az OXE Gepárd fotócsapdában - megakadályozzák a nap nemkívánatos tükröződését, amely felhívja a figyelmet a fotócsapda jelenlétére, amely később a tolvajok könnyű áldozatává válhat. Ez a biztonsági szolgáltatás a többi gyártónál kizárólag a prémium fotócsapdák kiváltsága (drágább), nem érinti az MMS küldésre nem képes mini fotócsapdákat.


Lencse és PIR érzékelő

Az OXE cég sok éves tapasztalattal rendelkezik a biztonsági és egyéb kamerarendszerek gyártásában. Tapasztalatai alapján fejlesztette ki az OXE Gepard fotócsapdát, amely a legmagasabb minőségű anyagokat és a legkorszerűbb műszaki elemeket használja. 2MP x CMOS képérzékelő került felhasználásra, az objektív 90 ° -os látószöggel, automatikus IR szűrővel rendelkezik, a PIR érzékelője nagyon érzékeny. Feldolgozása az OXE ipari biztonsági kamerákon alapul, ahol a mozgásérzékenység iránti igény magas. Az OXE Gepard fotócsapda PIR érzékelő érzékenysége három különböző érzékenységi szintre állítható (alacsony, közepes és magas érzékenység). A teljes beállítás nagyon egyszerű - a magyar menünek köszönhetően.

 


Elemek és tápellátás

Az OXE Gepard 4 db AA elemmel működik, amelyeket a kijelző feletti dobozba helyezendők. A fotócsapda üzemeltetéséhez lehetőség van hagyományos alkáli elemek (csak nyáron ajánlott) és lítium elem (télen történő üzemeltetésre ajánlott) használatára. A fotócsapda egy külső 6V / 7Ah akkumulátorral is tölthető, amelyet a fotócsapdához csatlakozóval ellátott tápkábel segítségével csatlakoztatnak. Egy ilyen kicsi, kompakt fotócsapda akkumulátor fogyasztása azonban nagyon alacsony, ezért az átlagos felhasználónak a legtöbb esetben elegendők az alkáli elemek. Javasoljuk azonban, hogy mínusz alatti hőmérsékleten használjon lítium elemeket. Az igényesebb felhasználó számára javasoljuk, hogy vásároljon külső akkumulátort tápkábellel. 


Egyszerű vezérlés

Az OXE Gepard fotócsapda gyártásakor ügyeltek arra, hogy a lehető leginkább felhasználóbarát legyen. A teljes beállítás a fotócsapdán belül történik - a nagy, 2 hüvelykes képernyő és az LCD kijelző mellett található gombok segítségével (mindkét oldalon három gomb található). A bal oldalon a gombok segítségével léphet be a menübe, egy lépéssel visszamehet, és lejátszhatja a készített képeket. A jobb oldalon vannak gombok a művelet megerősítéséhez, az előrehaladáshoz és a képek készítéséhez. A 2 "-es képernyő mérete igazán különleges ezen a kis fotócsapdán. Ennek köszönhetően a menüelemek jól olvashatók. A nagy kijelző előnye annak, hogy közvetlenül a fotócsapdában készített képeket megjeleníthesse és megtekinthesse - minden gyönyörű éles és jól látható. Egy másik elem, amely megkönnyíti a működést és a beállítást, a magyar menü. Ennek eredményeként mindenki képes beállítani a fotócsapdát, pontosan az egyéni igényeinek megfelelően.


Magyar menü

Az OXE Gepard fotócsapda magyar menüvel rendelkezik, amely megkönnyíti a fotócsapda beállítását.


Fő funkciói

Különböző felvételi módok

A felhasználó kiválaszthatja, hogy milyen módon kívánja rögzíteni a mozgást a fotócsapda előtt. Három mód közül választhat. Az első a fotó üzemmód, amikor fényképet készít. A második mód a videómód, amelyben a film feljátszásra kerül. Az utolsó mód a két előző lehetőség, tehát a fotó + videó kombinációja. Ebben az üzemmódban először elkészíti a fényképet, majd rögzíti a videót.


Fénykép felbontása

A kiváló minőségű képérzékelő lenyűgöző képeket készíthet, maximálisan 16 MP felbontásban. A kevésbé igényes felhasználók számára lehetőség van alacsonyabb felbontású fényképek beállítására. Minél nagyobb a felbontás, amelyet választ, annál nagyobb lesz a kép mérete. A következő felbontások közül választhat:

 • 16MP (5376 × 3024P)
 • 12MP (4608 × 2592P)
 • 8MP (3840 × 2160P)
 • 5MP (3072 × 1728P)
 • 3MP (2304 × 1296P)
 • 1MP (1280 x720P)

Sorozat mód

A sorozat módnak köszönhetően egy részletről sem marad le. A funkció bekapcsolásakor a fotócsapda egymás után több felvételt készít a PIR-érzékelő bekapcsolásakor. A menüben három sorrendbeállítás közül választhat, nevezetesen:

 • 1 kép
 • 2 kép sorozata egymás után
 • 3 kép sorozata egymás után

Videó felbontás

Ha Ön egyike azoknak, akiknek a fotócsapdától elvárják a videófelvétel rögzítését, van egy remek hírünk. A fotócsapda Full HD minőségben videókat rögzít (1080p). A felhasználó beállíthatja a következő videófelbontásokat:

 • 1920 × 1080p   
 • 1280 × 720p
 • 720 × 480p
 • 640 × 480p

Videó hossza

A beállítások között kiválaszthatja a videó időtartamát 1 másodperc és 10 perc között. 


Hangfelvétel

A Fotócsapda beállításaiban kiválaszthatja, hogy a videó alatt egyszerre szeretne-e hangfelvételt is készíteni.


Rögzítési cél ideje

Remek funkció, melyen a fotócsapda minden használója értékel majd. Ezzel a funkcióval beállíthatja azt a pontos időtartamot, amelyben a fotócsapda reagál a mozgásra és képeket készít (percre pontosan beállítható). A kiválasztott időszakon kívül a fotócsapda inaktív az akkumulátor elemek megkímélése érdekében.


Timelapse mód

Ez a funkció, amely az OXE Gepard -t ragadozóvá változtatja! Ha egy bizonyos tevékenység időben való előrehaladását kell rögzítenie, akkor ez a mód az Ön számára megfelelő. Így rögzítheti, hogy halad az építkezés, a növények virágzását, a állatkák növekedését stb.

Az OXE Gepard számos egyéb funkciót is felkínál - mindenképpen említést érdemel a képbélyegző, jelszóvédelem, hangjelzés stb.


Csomagolás tartalma:

1× fotócsapda OXE Gepard
1× USB kábel
1× rögzítő heveder
1× tripod sztatív
1× rögzítő lap
3× csavarok
1× magyar használati utasítás

A termék egy eredeti OXE dobozban található, amely nyitó fedele alatt piros OXE ORIGINAL címke található, ügyelve arra, hogy mindig az eredeti OXE termék legyen a kezében.


Műszaki jellemzők

Képérzékelő:

2Mpx color CMOS

Lencse:

FOV=90°; Auto IR szűrő

Funkció módok:

Fotó / videó / fotó + videó

LCD:

2“ LCD színes

GSM kapu:

NEM

SMS vezérlés:

NEM

Fénykép felbontása:

16MP, 12 MP, 8MP, 5MP, 3MP, 1MP

Fénykép mérete:

JPEG

Videó felbontás:

Full HD (1920x1080), HD (1280x720), 720x480, 640x480

Videó mérete:

AVI

Fotó + videó rögzítés:

IGEN

Time lapse:

IGEN

Válaszidő:

0,4 mp

PIR hatótávolság (ember) 25°:

25 m

PIR felvétel:

90°

IR hatótávolság:

18 m (22 LED)

Memória:

SD kártya (akár 32 GB)

Vízállóság:

IP65

Interfész:

USB 2.0

Nyelv:                                              

CZE, ENG, FRA, ITA, ESP, DEU, PRT, POL, HRV, SVK, SVN, HUN, NLD, FIN, DNK,

Állványcsavar:

IGEN

OS:

Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

Táplálás:

4xAA

Külső táplálás:

6 V (nem része a csomagolásnak)

Méretek:

108,5 x 75,5 x 46 mm


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat