Lakat RV.OVAL.45 SU6

Minőségi cseh gyártmányú lakat a fotócsapda még nagyobb biztonságáért. A zár alkalmas fémdobozok fotós csapdákra történő rögzítésére. Féknyereg 7 edzett - tartós öntöttvas, 2 pontban rögzítve. Gumi tömítés a víz...

Termékkód: VZ SU6       EAN: 8594200191474       Gyártó:


raktáron
5 178 Ft 4 077 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 5 074 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 4 971 Ft
-+
A következő termékekhez alkalmas (54)
  • Leírás
  • A következő termékekhez alkalmas (54)
  • Termékkérdés

Minőségi cseh gyártmányú lakat a fotócsapda még nagyobb biztonságáért. A zár alkalmas fémdobozok fotós csapdákra történő rögzítésére.

Féknyereg 7 edzett - tartós öntöttvas, 2 pontban rögzítve. Gumi tömítés a víz ellen. Kulcs nélküli reteszelés a féknyereg csattanásával. A zárak univerzális kulccsal rendelkeznek (3 kulcs a csomagban).

Kedvenc termékek
raktáron
32GB SDHC - memóriakártya

32GB SDHC - memóriakártya

 
3 117 Ft
-+
raktáron
6V akkumulátor doboz

6V akkumulátor doboz

 
13 684 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat