Fém védőborítás OXE Spider 4G fotócsapdákhoz

Fém védőborítás OXE Spider 4G fotócsapdákhoz

A fém védőborítás közvetlenül az OXE Spider 4G fotócsapda méreteihez készült. Rendkívül tartós kivitelben készült. A borítás a fotócsapda lopás vagy megsemmisítés elleni védelmére szolgál. Ez egy precíz cseh gyártmány! MINŐSÉGI BORÍTÁS RENGETEG JELLEMZŐVEL,...

Termékkód: Box03       EAN: 8594200190132       Gyártó: OXE


raktáron
17 145 Ft 13 500 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 16 802 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 16 459 Ft
-+
Kiegészítők (3)     A következő termékekhez alkalmas (6)
  • Leírás
  • Kiegészítők (3)
  • A következő termékekhez alkalmas (6)
  • Termékkérdés

A fém védőborítás közvetlenül az OXE Spider 4G fotócsapda méreteihez készült. Rendkívül tartós kivitelben készült. A borítás a fotócsapda lopás vagy megsemmisítés elleni védelmére szolgál. Ez egy precíz cseh gyártmány!


MINŐSÉGI BORÍTÁS RENGETEG JELLEMZŐVEL, MELYET ÉRTÉKELI FOG

Az első és egyben legalapvetőbb jellemzője a rögzítőcsavar, amellyel a fotócsapda szilárdan rögzíthető a védőborítás alsó részéhez. Ezt különösen akkor fogja értékelni, ha a fotócsapda nagyobb magasságban van rögzítve és például létrán kell eljutnia hozzá. A fotócsapda mindig egy bizonyos szögbe van megdöntve (ahogy arra szüksége van) és abban a pillanatban, amikor ki kell vennie és ki kell cserélnie az elemeket, a fotócsapda szilárdan rögzül, és megakadályozza, hogy a fotócsapda kiessen a védőborítás kinyitása után.

Ezen kívül ügyesen megtervezett hozzáféréssel rendelkezik a külső csatlakozó hozzáféréséhez, ahogy azt a termék képgalériájában is részletesen láthatja. További jellemzője, amely említést érdemel a külső retesz zár felfogatására szolgáló 4 hurok, amely tökéletes biztonságot nyújt a lopás ellen. Az első ajtó robosztus pánttal van ellátva a könnyű nyitás érdekében.

Ez a védőburkolat a piacon lévő védőburkolatok között igazán kiemelkedő. Röviden összefoglalva – remekül elkészített, remek funkcionalitással!

Kedvenc termékek
raktáron
OXE LED homloklámpa, yúl

OXE LED homloklámpa, yúl

 
3 100 Ft
-+
raktáron
OXE WiFi vadász RD3019 fotócsapda modell

OXE WiFi vadász RD3019 fotócsapda modell

 
10 218 Ft
-+
raktáron
Vadkamera OXE Gepard II

Vadkamera OXE Gepard II
+ INGYENESEN 32GB SD kártya és 4 db elem INGYENESEN!

 
43 122 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat