Álcázószalag fotócsapdához

Álcázószalag fotócsapdához

Az álcázószalag alkalmas a fotócsapda tökéletes álcázására a természetben és a fotócsapda testének védelmére. A fotócsapda eltakarása mellett álcázószalaggal különböző felületek és tárgyak is elfedhetők. Nagyszerű...

Termékkód: MASK       EAN: 8594200191368       Gyártó: OXE


raktáron
7 793 Ft 6 136 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 7 637 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 7 481 Ft
-+
A következő termékekhez alkalmas (47)
  • Leírás
  • A következő termékekhez alkalmas (47)
  • Termékkérdés

Az álcázószalag alkalmas a fotócsapda tökéletes álcázására a természetben és a fotócsapda testének védelmére. A fotócsapda eltakarása mellett álcázószalaggal különböző felületek és tárgyak is elfedhetők. Nagyszerű tapadás. Szalagszélesség: 50 mm, szalaghossz: 10 m.

Kedvenc termékek
raktáron
Ólomsavas akkumulátortöltő AL 300

Ólomsavas akkumulátortöltő AL 300

 
8 642 Ft
-+
raktáron
Rövidülő kötélzár PYTHON 5mm

Rövidülő kötélzár PYTHON 5mm

 
8 140 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat