Álcázószalag fotócsapdához

Álcázószalag fotócsapdához

Az álcázószalag alkalmas a fotócsapda tökéletes álcázására a természetben és a fotócsapda testének védelmére. A fotócsapda eltakarása mellett álcázószalaggal különböző felületek és tárgyak is elfedhetők. Nagyszerű tapadás. Szalagszélesség: 50 mm, szalaghossz: 10...

Termékkód: MASK       EAN: 8594200191368       Gyártó: OXE


raktáron
7 793 Ft 6 136 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 7 637 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 7 481 Ft
-+
A következő termékekhez alkalmas (36)
  • Leírás
  • A következő termékekhez alkalmas (34)
  • Termékkérdés

Az álcázószalag alkalmas a fotócsapda tökéletes álcázására a természetben és a fotócsapda testének védelmére. A fotócsapda eltakarása mellett álcázószalaggal különböző felületek és tárgyak is elfedhetők. Nagyszerű tapadás. Szalagszélesség: 50 mm, szalaghossz: 10 m.

Kedvenc termékek
nincs raktáron
OXE Panther 4G fotócsapda modell

OXE Panther 4G fotócsapda modell

15 413 Ft
raktáron
OXE Spider 4G fotócsapda modell

OXE Spider 4G fotócsapda modell

15 413 Ft
-+
raktáron
USB mini kábel

USB mini kábel

1 351 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat