Ólomsavas akkumulátortöltő AL 300

Ólomsavas akkumulátortöltő AL 300 H-Tronic ólom-sav akkumulátor töltő (AL 300) Az automatikus hálózati töltővel szabályozott módon tölthet 2, 6 és 12 V-os ólomakkumulátorokat. A végső töltési feszültség elérésekor az elektronikus vezérlés automatikusan csökkenti a...

Termékkód: NABAKU       Gyártó:


raktáron
Eredeti ár:7 856 Ft
7 725 Ft 6 083 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 7 571 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 7 416 Ft
-+
A következő termékekhez alkalmas (16)
  • Leírás
  • A következő termékekhez alkalmas (16)
  • Termékkérdés

Ólomsavas akkumulátortöltő AL 300
H-Tronic ólom-sav akkumulátor töltő (AL 300)

Az automatikus hálózati töltővel szabályozott módon tölthet 2, 6 és 12 V-os ólomakkumulátorokat. A végső töltési feszültség elérésekor az elektronikus vezérlés automatikusan csökkenti a töltési áramot. Ennek eredményeként az akkumulátorok a végtelenségig a töltőben maradhatnak. Ideális ólom -sav akkumulátorok töltésére vagy újratöltésére autókhoz (teleléshez), lakóautókhoz, motorkerékpárokhoz, csónakokhoz - bárhol is kell hosszú ideig tölteni az akkumulátorokat. Használja ezeket a dugós töltőket az ólomakkumulátorok töltésére is. Praktikus kapcsokkal az akkumulátor csatlakoztatásához. I / U töltőrendszer.

Tulajdonságok:
- 2, 6 és 12 V-os ólomakkumulátorokhoz

Műszaki adatok

Alkalmas akkumulátor: kénsav + ólomgél + ólom üveggyapottal
2, 6, 12 V -os elemekhez
Max. töltőáram: 0,3 A
Töltőcsatornák / töltőaknák: 1
Dop. akkumulátor kapacitás: 1-30 Ah
Üzemi feszültség: 230 V / 50 Hz
Méretek (H x Sz x M): 90 x 50 x 40 mm
Súly: 398 g

Kedvenc termékek
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat