Karbantartásmentes 12V/7Ah ólomakkumulátor az OXE Panther 4G / Spider 4G készülékhez

Karbantartásmentes 12V/7Ah ólomakkumulátor az OXE Panther 4G / Spider 4G készülékhez

Karbantartásmentes 12V / 7Ah ólomakkumulátor az OXE Panther 4G / Spider 4G fotócsapdához. Hosszabb élettartamra van szüksége a fotócsapdájához, vagy nincs annyi ideje, hogy a fotócsapdához sétáljon, unja már, hogy bármikor cserélje az elemeket? Van egy kiváló megoldásunk az Ön...

Termékkód: 12V/7Ah       EAN: 8594200190927       Gyártó: OXE


raktáron
8 486 Ft 6 682 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 8 316 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 8 147 Ft
-+
Kiegészítők (3)     A következő termékekhez alkalmas (15)
  • Leírás
  • Kiegészítők (3)
  • A következő termékekhez alkalmas (15)
  • Termékkérdés

Karbantartásmentes 12V / 7Ah ólomakkumulátor az OXE Panther 4G / Spider 4G fotócsapdához. Hosszabb élettartamra van szüksége a fotócsapdájához, vagy nincs annyi ideje, hogy a fotócsapdához sétáljon, unja már, hogy bármikor cserélje az elemeket? Van egy kiváló megoldásunk az Ön számára. Az ólomakkumulátor használata jelentősen meghosszabbítja a fotócsapda élettartamát, és sok repülést takarít meg. Ahhoz, hogy csatlakoztatni tudja az akkumulátort a fotócsapdához, meg kell vásárolnia a tápkábelt és a csatlakozókat. Ez a befektetés biztosan megtérül Önnek, és nem fogja megbánni. Az üzemeltetés sokkal olcsóbb, mint a drága elemek állandó cseréje.

Kedvenc termékek
nincs raktáron
OXE Panther 4G fotócsapda modell

OXE Panther 4G fotócsapda modell

 
15 413 Ft
nincs raktáron
Vadkamera OXE Gepard II, vadászdetektor és binokuláris éjjellátó OXE DV29

Vadkamera OXE Gepard II, vadászdetektor és binokuláris éjjellátó OXE DV29
+ INGYENESEN 32GB SD kártya és 6 elem!

 
89 708 Ft


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat