Karbantartásmentes 12V/7Ah ólomakkumulátor az OXE Panther 4G / Spider 4G készülékhez

Karbantartásmentes 12V/7Ah ólomakkumulátor az OXE Panther 4G / Spider 4G készülékhez

Karbantartásmentes 12V / 7Ah ólomakkumulátor az OXE Panther 4G / Spider 4G fotócsapdához. Hosszabb élettartamra van szüksége a fotócsapdájához, vagy nincs annyi ideje, hogy a fotócsapdához sétáljon, unja már, hogy bármikor cserélje az elemeket? Van egy kiváló megoldásunk az Ön...

Termékkód: 12V/7Ah       EAN: 8594200190927       Gyártó: OXE


raktáron
8 486 Ft 6 682 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 8 316 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 8 147 Ft
-+
Kiegészítők (3)     A következő termékekhez alkalmas (11)
  • Leírás
  • Kiegészítők (3)
  • A következő termékekhez alkalmas (10)
  • Termékkérdés

Karbantartásmentes 12V / 7Ah ólomakkumulátor az OXE Panther 4G / Spider 4G fotócsapdához. Hosszabb élettartamra van szüksége a fotócsapdájához, vagy nincs annyi ideje, hogy a fotócsapdához sétáljon, unja már, hogy bármikor cserélje az elemeket? Van egy kiváló megoldásunk az Ön számára. Az ólomakkumulátor használata jelentősen meghosszabbítja a fotócsapda élettartamát, és sok repülést takarít meg. Ahhoz, hogy csatlakoztatni tudja az akkumulátort a fotócsapdához, meg kell vásárolnia a tápkábelt és a csatlakozókat. Ez a befektetés biztosan megtérül Önnek, és nem fogja megbánni. Az üzemeltetés sokkal olcsóbb, mint a drága elemek állandó cseréje.

Kedvenc termékek
raktáron
OXE Box 12V-os akkumulátorhoz

OXE Box 12V-os akkumulátorhoz

 
13 681 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat