USB mini kábel

USB kábel csatlakoztatása fotócsapdákhoz. A csatlakozókábellel a fotócsapdát a számítógéphez csatlakoztathatja. Ha nem rendelkezik SD -kártyaolvasóval a számítógépén, akkor ezzel a kábellel csatlakoztathatja a fotócsapdát a...

Termékkód: KABUSB       EAN: 8594200190958       Gyártó:


raktáron
1 351 Ft 1 064 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 1 324 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 1 297 Ft
-+
A következő termékekhez alkalmas (46)
  • Leírás
  • A következő termékekhez alkalmas (46)
  • Termékkérdés

USB kábel csatlakoztatása fotócsapdákhoz. A csatlakozókábellel a fotócsapdát a számítógéphez csatlakoztathatja. Ha nem rendelkezik SD -kártyaolvasóval a számítógépén, akkor ezzel a kábellel csatlakoztathatja a fotócsapdát a számítógéphez. A kábel hossza 1 méter.

Paraméterek:

Fekete szín
Hossza 1 méter
USB / Mini USB csatlakozó típusa (férfi)

Kedvenc termékek
nincs raktáron
OXE Panther 4G fotócsapda modell

OXE Panther 4G fotócsapda modell

 
15 413 Ft
raktáron
Rövidülő kötélzár PYTHON 5mm

Rövidülő kötélzár PYTHON 5mm

 
8 140 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat