USB mini kábel

USB kábel csatlakoztatása fotócsapdákhoz. A csatlakozókábellel a fotócsapdát a számítógéphez csatlakoztathatja. Ha nem rendelkezik SD -kártyaolvasóval a számítógépén, akkor ezzel a kábellel csatlakoztathatja a fotócsapdát a számítógéphez. A kábel hossza 1...

Termékkód: KABUSB       EAN: 8594200190958       Gyártó:


raktáron
1 351 Ft 1 064 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 1 324 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 1 297 Ft
-+
A következő termékekhez alkalmas (39)
  • Leírás
  • A következő termékekhez alkalmas (36)
  • Termékkérdés

USB kábel csatlakoztatása fotócsapdákhoz. A csatlakozókábellel a fotócsapdát a számítógéphez csatlakoztathatja. Ha nem rendelkezik SD -kártyaolvasóval a számítógépén, akkor ezzel a kábellel csatlakoztathatja a fotócsapdát a számítógéphez. A kábel hossza 1 méter.

Paraméterek:

Fekete szín
Hossza 1 méter
USB / Mini USB csatlakozó típusa (férfi)

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat