OXE pozicionáló eszköz önmetsző csavarral

OXE pozicionáló eszköz önmetsző csavarral

Az önmetsző csavarral ellátott pozicionáló eszköz lehetővé teszi a kameracsapda egyszerű beszerelését közvetlenül a fa törzsébe. Az éles csavarnak köszönhetően a tartó könnyedén, minden nehézség nélkül és szerszámok...

Termékkód: POL2       EAN: 8594200190521       Gyártó: OXE


raktáron
10 218 Ft 8 045 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 10 014 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 9 809 Ft
-+
A következő termékekhez alkalmas (46)
Video
  • Leírás
  • A következő termékekhez alkalmas (46)
  • Termékkérdés

Az önmetsző csavarral ellátott pozicionáló eszköz lehetővé teszi a kameracsapda egyszerű beszerelését közvetlenül a fa törzsébe. Az éles csavarnak köszönhetően a tartó könnyedén, minden nehézség nélkül és szerszámok nélkül csavarozható a fába. A csavaros rögzítéssel csak kézzel lazítható forgó pozicionáló fej pár másodperc alatt függőlegesen és vízszintesen is beállítható, és így kényelmesen a kívánt helyre irányíthatjuk a kameracsapdát. A tartó nagyon erős és felhasználóbarát. A teljes telepítés egy perc alatt megtörténik. A tartó hossza 20 cm, átmérője 1 cm.

Kedvenc termékek
raktáron
OXE Tarantula WiFi 4K fotócsapda

OXE Tarantula WiFi 4K fotócsapda
+ INGYENESEN 32GB SD kártya, 8 akkumulátor és állvány!

 
86 418 Ft
-+
raktáron
OXE PT01 – ipari érintésmentes hőmérő

OXE PT01 – ipari érintésmentes hőmérő
+ INGYENESEN ajándék 2x AAA elem INGYEN!

 
23 379 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat