EX3252C - EXCHITO videotelefon, kép. 4 ", 1 nyomat.

Exchito színes videotelefon kézibeszélővel. A telefon kompatibilis a DUO rendszerrel. 4 "-os képernyő 4: 3 formátumban. Egy programozható gomb. A videotelefonok közötti intercom kommunikáció támogatása. Különböző csengőhangok közül választhat az ajtóállomásról és a...

Termékkód: 0105-156       EAN: 8015934008574       Gyártó: FARFISA


raktáron
55 429 Ft 43 645 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 54 320 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 53 212 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Exchito színes videotelefon kézibeszélővel. A telefon kompatibilis a DUO rendszerrel. 4 "-os képernyő 4: 3 formátumban. Egy programozható gomb. A videotelefonok közötti intercom kommunikáció támogatása. Különböző csengőhangok közül választhat az ajtóállomásról és a lakás ajtajából érkező csengetéshez. Minden csengőhang állítható hosszúságú és hangerőjű. A videotelefon rögzítéséhez a WB3252 rögzítő keretet kell használni. Alkalmas olyan helyekre, ahol nagyobb a környezeti zaj (pl. Iskolák és óvodák)
Kedvenc termékek
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat