CDV -70H2 fehér - 230Vac változat - 7 hüvelykes videotelefon, CVBS, kihangosító, 2 bemenet

Kihangosított videotelefon alapváltozat két bemenettel akár két ajtóállomáshoz vagy egy ajtóállomáshoz és egy további kamerához (CVBS). Ez a videotelefon lehetővé teszi az intercom kommunikációt más DP-4VHP videotelefonokkal és audiofonokkal. ...

Termékkód: 0106-874       EAN: 8595672100025       Gyártó: COMMAX


raktáron
100 374 Ft 79 035 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 98 367 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 96 359 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Kihangosított videotelefon alapváltozat két bemenettel akár két ajtóállomáshoz vagy egy ajtóállomáshoz és egy további kamerához (CVBS). Ez a videotelefon lehetővé teszi az intercom kommunikációt más DP-4VHP videotelefonokkal és audiofonokkal.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat