ÚJÉV KEDVEZMÉNY 10% MINDENRE - ÍRJA MEG A KEDVEZMÉNYKÓDOT: OXE2023 A KOSÁRBA >>>

CDV -704MA fehér - 230Vac változat - videotelefon, 7 ", HD -kész, érintés, memória

Tervezzen videotelefont érintőképernyővel és HD -kész felbontással. Videomemória, amely lehetővé teszi videósorozatok rögzítését SDHC memóriakártyára, beleértve audiohívást is. A CDV-704MA kezelése nagyon egyszerű és intuitív az érintőképernyő használatával. A...

Termékkód: 0109-315       EAN: 8595672100537       Gyártó: COMMAX


kedvezmény 10% - akciós ár kedvezmény kóddal: OXE2023

raktáron
152 762 Ft 120 285 Ft ÁFA nélkül

Újévi nyeremény (10% kedvezmény): 137 486 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Tervezzen videotelefont érintőképernyővel és HD -kész felbontással. Videomemória, amely lehetővé teszi videósorozatok rögzítését SDHC memóriakártyára, beleértve audiohívást is. A CDV-704MA kezelése nagyon egyszerű és intuitív az érintőképernyő használatával. A videotelefonhoz legfeljebb két ajtóállomás és legfeljebb két további CCTV kamera csatlakoztatható az AHD 1.3 Mpx vagy CVBS képstandardban.
Kedvenc termékek
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat