DRC -4CPHD - ajtó. sátor. kamerával, 1 nyomtatás, HD r., antiv.

A tartós, fémből készült, vandálellenes ajtóállomás rejtett kamerával szögletes beépítési talppal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy jobbra vagy balra irányítsa azt a területet, ahol a látogató állni fog. A DRC-4CPHD kameramodulja AHD 1.3 Mpx képstandarddal...

Termékkód: 0109-972       EAN: 8595672101787       Gyártó: COMMAX


raktáron
52 178 Ft 41 085 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 51 134 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 50 091 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

A tartós, fémből készült, vandálellenes ajtóállomás rejtett kamerával szögletes beépítési talppal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy jobbra vagy balra irányítsa azt a területet, ahol a látogató állni fog. A DRC-4CPHD kameramodulja AHD 1.3 Mpx képstandarddal rendelkezik, és alkalmas a CDV-1024MA és CDV-704MA videotelefonokhoz.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat