CDV -70HM2 fehér - 230Vac változat - 7 hüvelykes videotelefon, CVBS, kihangosító, memória

Kihangosított videotelefon videomemóriával, SD kártyára történő rögzítés lehetőségével. A videotelefon két bemenettel rendelkezik akár két ajtóállomás vagy egy ajtóállomás és egy további kamera (CVBS) számára. Ez a videotelefon lehetővé teszi az intercom kommunikációt...

Termékkód: 0110-273       EAN: 8595672102180       Gyártó: COMMAX


raktáron
110 852 Ft 87 285 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 108 635 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 106 418 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Kihangosított videotelefon videomemóriával, SD kártyára történő rögzítés lehetőségével. A videotelefon két bemenettel rendelkezik akár két ajtóállomás vagy egy ajtóállomás és egy további kamera (CVBS) számára. Ez a videotelefon lehetővé teszi az intercom kommunikációt más DP-4VHP videotelefonokkal és audiofonokkal. Ezt a terméket a legjobb ár-teljesítmény arány jellemzi.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat