MET -55T - felület, szilárd - 4 vezetékes

Négy vezetékes mágneses érintkező masszív kivitelben, nagyméretű ajtókra történő felszíni szereléshez és nagyobb méretű ipari használatra. Vezetékkivezetések páncélozott védőben, az autó keresztezésének lehetősége, a csomag része egy rögzítő konzol. típus felületi...

Termékkód: 0701-061       EAN: 8595584600583       Gyártó: VAR-TEC


raktáron
9 849 Ft 7 755 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 9 652 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 9 455 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Négy vezetékes mágneses érintkező masszív kivitelben, nagyméretű ajtókra történő felszíni szereléshez és nagyobb méretű ipari használatra. Vezetékkivezetések páncélozott védőben, az autó keresztezésének lehetősége, a csomag része egy rögzítő konzol.
típus felületi mágneses érintkezés
Végrehajtás alumínium
Munkatávolság 75 mm
Kábelezés 4 vezeték, hossza kb. 40 cm
Kábelezés páncélos védelemben
Riasztás kimenet NC
Szabotázs igen, NC
Építkezés felület, 2 lyuk a csavarokhoz
Építkezés L-alakú tartó mellékelve
Szín ezüst
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat