BOX E - bővítőkhöz és modulokhoz

Univerzális fémdoboz falra szerelésre, bővítők és egyéb modulok telepítésére. A doboz hátulján lyukak vannak a falra szereléshez, amelyek műanyag távtartókkal vannak felszerelve. Az ajtó zsanérokkal szilárdan csatlakozik a dobozhoz, az ajtó rögzítését csavarral oldják meg....

Termékkód: 0703-051       EAN: 8595584602730       Gyártó:


raktáron
9 639 Ft 7 590 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 9 446 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 9 253 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Univerzális fémdoboz falra szerelésre, bővítők és egyéb modulok telepítésére. A doboz hátulján lyukak vannak a falra szereléshez, amelyek műanyag távtartókkal vannak felszerelve. Az ajtó zsanérokkal szilárdan csatlakozik a dobozhoz, az ajtó rögzítését csavarral oldják meg. A doboz visszahúzható szabotázst tartalmaz.
típus fémdoboz bővítőkhöz és modulokhoz
Építkezés felület, 4 lyuk a rögzítéshez
Szabotázs igen, visszahúzható
Zár Nem
A borító színe fehér
Kedvenc termékek
raktáron
BOX DiM - kicserélhető

BOX DiM - kicserélhető

 
12 133 Ft
-+
raktáron
BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

 
14 438 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat