Szervizkábel - a PARADOX központhoz

A szervizkábellel egyszerűen csatlakoztathatja a szervizbillentyűzetet a vezérlőpanel nyomtatott áramköri lapján található csatlakozóhoz anélkül, hogy vezetékeket kellene csatlakoztatnia a BUS és AUX tápegység csavaros csatlakozóihoz. Kábel típusa BUS csatlakozás Kábel típusa...

Termékkód: 0703-080       EAN: 8595584603010       Gyártó:


raktáron
3 665 Ft 2 886 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 3 592 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 3 518 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
A szervizkábellel egyszerűen csatlakoztathatja a szervizbillentyűzetet a vezérlőpanel nyomtatott áramköri lapján található csatlakozóhoz anélkül, hogy vezetékeket kellene csatlakoztatnia a BUS és AUX tápegység csavaros csatlakozóihoz.
Kábel típusa BUS csatlakozás
Kábel típusa és áramellátás a PARADOX vezérlőpanelről
Kábel típusa szerviz billentyűzettel
Kedvenc termékek
raktáron
Szervizkábel - a PARADOX központhoz

Szervizkábel - a PARADOX központhoz

 
3 665 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat