CURTAIN-PM-kültéri PIR + MW függöny, maszkolásgátló

Kültéri / beltéri érzékelő kettős PIR + MW függöny jellemzővel. A riasztáshoz a PIR és az MW szenzorok észlelése szükséges. Ily módon a hamis riasztásokkal szembeni nagy ellenállás biztosított, miközben megmarad az kellő érzékenység. A PIR érzékelő és az MW rész...

Termékkód: 0903-002       EAN: 8595584609319       Gyártó: MAXIMUM


raktáron
38 767 Ft 30 525 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 37 992 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 37 216 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Kültéri / beltéri érzékelő kettős PIR + MW függöny jellemzővel. A riasztáshoz a PIR és az MW szenzorok észlelése szükséges. Ily módon a hamis riasztásokkal szembeni nagy ellenállás biztosított, miközben megmarad az kellő érzékenység. A PIR érzékelő és az MW rész egyedileg állítható érzékenységű. A maszkolás elleni érzékelő érzékelő árnyékolását intelligens kiértékeléssel rendelkező PIR érzékelő oldja meg.
Érzékelő típusa digitális PIR + MW
Riasztás PIR egyidejűleg az MW -vel
Antimaszkolás igen, IR
Érzékenység PIR és MW érzékenység külön
Tápegység 10 - 15 V =
A jelenlegi felhasználás 25 mA
Szerelési magasság 1,8 - 2,2 m
Hatótávolság 10 m, 3 °
Riasztás kimenet NC, 15 VDC, 20 mA
Szabotázs kijárat NC, 24 VDC, 100 mA
Érzékelési sebesség 0,1-5 m / s
Immunitás az állatokkal szemben Nem
Optikai jelzés VEZETTE
A borító színe fehér
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat