FP END - lezáró modul érzékelő kábelhez

A modult úgy tervezték, hogy lezárja az FP sorozat kiértékelő egységéből kiinduló DK érzékelő kábelt. Minden kábelhurokhoz le kell zárni. Szilárd alapra van rögzítve, lehetőleg őrzött kerítésoszlopra. A modul típusa kábelvégződés a rendszerekben A modul típusa VAR-TEC...

Termékkód: 0909-003       EAN: 8595584612753       Gyártó: VAR-TEC


raktáron
20 745 Ft 16 335 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 20 330 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 19 915 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
A modult úgy tervezték, hogy lezárja az FP sorozat kiértékelő egységéből kiinduló DK érzékelő kábelt. Minden kábelhurokhoz le kell zárni. Szilárd alapra van rögzítve, lehetőleg őrzött kerítésoszlopra.
A modul típusa kábelvégződés a rendszerekben
A modul típusa VAR-TEC FP
Végrehajtás szilárd fém
Szín szürke
Kedvenc termékek
raktáron
FP DK - érzékelő kábel (ár / 1 m)

FP DK - érzékelő kábel (ár / 1 m)

 
2 766 Ft
-+
raktáron
FP REPAIRE - kábeljavító modul

FP REPAIRE - kábeljavító modul

 
29 966 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat