FP REPAIRE - kábeljavító modul

Modul vágott kábel javítására. Szabotázs és az érzékelő kábel eltörése esetén ezt a modult használják a javításra. Használhatunk egy modult a törött hely csatlakoztatására, vagy két modult a kábel csatlakoztatásához és beállításához. A modul típusa kábeljavító...

Termékkód: 0909-004       EAN: 8595584612760       Gyártó: VAR-TEC


raktáron
29 966 Ft 23 595 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 29 367 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 28 767 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Modul vágott kábel javítására. Szabotázs és az érzékelő kábel eltörése esetén ezt a modult használják a javításra. Használhatunk egy modult a törött hely csatlakoztatására, vagy két modult a kábel csatlakoztatásához és beállításához.
A modul típusa kábeljavító modul
A modul típusa VAR-TEC DK
Végrehajtás szilárd fém
Szín szürke
Kedvenc termékek
raktáron
FP REPAIRE - kábeljavító modul

FP REPAIRE - kábeljavító modul

 
29 966 Ft
-+
nincs raktáron
FP 601 BUS -

FP 601 BUS -

 
775 335 Ft


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat