DIRECTIONAL ANTENNA - 868 - irányított antenna RTX3 / RPT -hez

Irányított antenna a MAGELLAN vezeték nélküli rendszerhez. Ezzel az antennával a hatótávolság egy irányban akár háromszorosa lehet a hagyományos rúdantennának. A használatot az objektum jellegének megfelelően kell megfontolni, mert oldalirányban a tartomány körülbelül 1/3 -ra...

Termékkód: 0909-008       EAN: 8595584612807       Gyártó:


raktáron
16 345 Ft 12 870 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 16 018 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 15 691 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Irányított antenna a MAGELLAN vezeték nélküli rendszerhez. Ezzel az antennával a hatótávolság egy irányban akár háromszorosa lehet a hagyományos rúdantennának. A használatot az objektum jellegének megfelelően kell megfontolni, mert oldalirányban a tartomány körülbelül 1/3 -ra rövidül.
Antenna típusa irányított antenna
Nyereség 5 (6) dB
Frekvencia 868 MHz
Kapcsolat 50 ohmos koax
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat