DZR -12VDC - el. megfordítható nyitó, alacsony fogyasztás (54E10 + ellenlap 62)

Elektromechanikus zár, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. A LOCKED feszültség alkalmazása után a feszültség lekapcsolása oldja a feszültséget. A szállítás tartalmaz egy elülső panelt, amely a zár rögzítésére szolgál az...

Termékkód: 1107-015       EAN: 8595584619073       Gyártó: VAR-TEC


raktáron
36 129 Ft 28 448 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 35 406 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 34 684 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Elektromechanikus zár, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. A LOCKED feszültség alkalmazása után a feszültség lekapcsolása oldja a feszültséget. A szállítás tartalmaz egy elülső panelt, amely a zár rögzítésére szolgál az ajtókeretre.
típus fordított elektromechanikus zár
Tápegység 12 V DC
A jelenlegi felhasználás max 270 mA
Ajtózár nyitási ideje állandó nyitás / zárás lehetősége
Előlap a szállítmány része
Szerelőlyuk Sz 16,5 x M 65 x M 28 mm
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat