FP olvasó USB - ujjlenyomat -olvasó

USB ujjlenyomat -olvasó. Az olvasó USB -n keresztül csatlakozik a számítógéphez, működik az SDK könyvtárakkal. Ujjlenyomatok bevitelére szolgál a jelenléti terminálokban és a számítógéphez csatlakoztatható ujjlenyomat -olvasókban. A modul típusa ujjlenyomat olvasó Kimeneti...

Termékkód: 1207-016       EAN: 8595584622424       Gyártó:


raktáron
52 545 Ft 41 374 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 51 494 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 50 443 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
USB ujjlenyomat -olvasó. Az olvasó USB -n keresztül csatlakozik a számítógéphez, működik az SDK könyvtárakkal. Ujjlenyomatok bevitelére szolgál a jelenléti terminálokban és a számítógéphez csatlakoztatható ujjlenyomat -olvasókban.
A modul típusa ujjlenyomat olvasó
Kimeneti formátum SDK
Tápegység USB -ről
USB csatlakozó kábel hossza 150 cm
Végrehajtás műanyag
Szín fekete
Kedvenc termékek
raktáron
MA300 - ujjlenyomat -olvasó

MA300 - ujjlenyomat -olvasó
+ INGYENESEN SW mentes

185 452 Ft
-+
raktáron
FP olvasó USB - ujjlenyomat -olvasó

FP olvasó USB - ujjlenyomat -olvasó

52 545 Ft
-+
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat