G8P - koncentrátor 8 zóna, 4PGM műanyag borításban

A koncentrátor a Galaxy vezérlőpanel zónáinak számának további 8 zónával és 4 tranzisztoros PGM kimenettel történő bővítésére szolgál. Az egyik elem tehát mind a zónák számának növelését szolgálja, mind pedig jelzőállapotokra vagy más összekapcsolt technológiák...

Termékkód: 1305-011       EAN: 8595584625975       Gyártó:


raktáron
104 251 Ft 82 088 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 102 166 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 100 081 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
A koncentrátor a Galaxy vezérlőpanel zónáinak számának további 8 zónával és 4 tranzisztoros PGM kimenettel történő bővítésére szolgál. Az egyik elem tehát mind a zónák számának növelését szolgálja, mind pedig jelzőállapotokra vagy más összekapcsolt technológiák aktiválására is használható.
A modul típusa zóna koncentrátor
A jelenlegi felhasználás 50 mA
Bemenetek száma 8
Max. zónák száma 8
Programozható PGM kimenet igen, 4, SE tranzisztor
Max. PGM kimenet betöltése 400 mA
Optikai jelzés JÉG
Végrehajtás műanyag
Kedvenc termékek
nincs raktáron
GXYSMART GSM - rendszer GSM modul

GXYSMART GSM - rendszer GSM modul

 
247 940 Ft


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat