BUS BK-FIWRE-PDS-optikai átalakító BUS PARADOX-MM / SM-SC

Digitális átalakító MM vagy SM szálakhoz SC csatlakozóval, két vevő / adó modul a szállítási ár részét képezi. Az átalakító lehetővé teszi az EVO központok BUS buszának átalakítását optikai szálrá, majd fém vonallal...

Termékkód: 1306-028       EAN: 8595584626347       Gyártó:


raktáron
308 018 Ft 242 534 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 301 858 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 295 697 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Digitális átalakító MM vagy SM szálakhoz SC csatlakozóval, két vevő / adó modul a szállítási ár részét képezi. Az átalakító lehetővé teszi az EVO központok BUS buszának átalakítását optikai szálrá, majd fém vonallal vissza BUS -ba. Az optikai szálak használata jelentősen megnöveli a PARADOX busz hatótávolságát (SM akár 5 km -ig), biztosítja az elektromágneses interferenciával szembeni ellenállást, beleértve a teljes galvanikus leválasztást is.
A modul típusa digitális átalakító BUS / optika / BUS
Tápegység 10-20 V =
A jelenlegi felhasználás 100 mA max 12V -nál
Az optikai kábel maximális hossza SM / MM 5 km
Csatlakozó SC, 1x
Támogatott protokollok BUSZ PARADOX
Relé optikai út hiba jelzése
Végrehajtás fém
Építkezés lapos alap, DIN35
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat