QUAD8 - 8 bemenetű PAL jel kvadratúra

Egyszerű színes kvadratúra rögzítés nélkül 8 analóg kamerához, amely távirányítót és tápegységet tartalmaz. Lehetővé teszi a sorozat elindítását, a kép leállítását, a kép a képben funkciót stb. Az eszköz típusa analóg kvadratúra Videó bemenetek 8x BNC (automatikus...

Termékkód: 1412-011       EAN: 8595584650267       Gyártó:


raktáron
61 799 Ft 48 660 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 60 563 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 59 327 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Egyszerű színes kvadratúra rögzítés nélkül 8 analóg kamerához, amely távirányítót és tápegységet tartalmaz. Lehetővé teszi a sorozat elindítását, a kép leállítását, a kép a képben funkciót stb.
Az eszköz típusa analóg kvadratúra
Videó bemenetek 8x BNC (automatikus PAL / NTSC észlelés)
Videó kimenet 1x BNC
Maximális felbontás 720 x 576 px (PAL)
Funkció távirányító, óra, képleállító,
Funkció sorrend, kép a képben
Tápegység 12 V = / 800 mA (adapter mellékelve)
Végrehajtás fém
Szín fehér
Kedvenc termékek
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat