MAS -TH - vészhelyzeti gomb 4 fok

A vészhelyzeti érzékelőt biztonsági riasztórendszerekben való használatra tervezték, aktiváló húzókapcsolóként vészriasztáshoz. Kiegészítőként is használható beltéri tűzjelző rendszerekben. Riasztási állapot lép fel, amikor a készülék mozgó részét egy kéz...

Termékkód: 1605-005       EAN: 8595584633277       Gyártó: ASITA


raktáron
18 860 Ft 14 850 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 18 483 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 18 106 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
A vészhelyzeti érzékelőt biztonsági riasztórendszerekben való használatra tervezték, aktiváló húzókapcsolóként vészriasztáshoz. Kiegészítőként is használható beltéri tűzjelző rendszerekben. Riasztási állapot lép fel, amikor a készülék mozgó részét egy kéz ujjával megdöntik. Ha a sajtóérzékelő közelében idegen mágneses mező érinti (leküzdési kísérlet), vészriasztást vagy szabotázsriasztást adnak ki. Szabotázsriasztás akkor is aktiválódik, ha a tápkábel megszakad, vagy a MAS-TH leválik a szilárd felületről.
Gomb kialakítás műanyag gomb
Riasztás kimenet NC
Szabotázs kijárat NC
Max. kimenetek terhelése 50 mA
Antimaszkolás Igen
A borító színe fehér
Kedvenc termékek
raktáron
DTA -RESET - reset gomb

DTA -RESET - reset gomb

 
5 134 Ft
-+
raktáron
DTA -BUTTON ALARM - riasztó gomb

DTA -BUTTON ALARM - riasztó gomb

 
4 610 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat