AC800NT1 - csak NYÁK - vezérlőegység 1 ajtóhoz - csak NYÁK + SW ingyenes

Beléptető egység (csak NYÁK) egy ajtóhoz. A vezérlőegység egy kimeneti relével rendelkezik a zárvezérléshez, lehetőség van 2 olvasó csatlakoztatására 26 bites Wiegand kimenettel egy ajtó kétoldalas vezérléséhez. Az olvasók maximum 100 m távolságra csatlakoztathatók. A...

Termékkód: 1609-019       EAN: 8595584634472       Gyártó: VAR-TEC


raktáron
58 464 Ft 46 035 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 57 295 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 56 125 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Beléptető egység (csak NYÁK) egy ajtóhoz. A vezérlőegység egy kimeneti relével rendelkezik a zárvezérléshez, lehetőség van 2 olvasó csatlakoztatására 26 bites Wiegand kimenettel egy ajtó kétoldalas vezérléséhez. Az olvasók maximum 100 m távolságra csatlakoztathatók. A vezérlőegység kiértékeli az olvasókon lévő szövegrészeket, a hozzáférési rendszer felügyeletéhez felhasználói szoftver áll rendelkezésre cseh nyelven. A szoftver INGYENES, és lehetővé teszi a vezérlőegységek kezelését (akár 128 olvasó). Az SW és az egységek LAN -on keresztül kommunikálnak.
A modul típusa beléptető egység 1 ajtóhoz
A modul típusa (Csak PCB)
Tápegység 12 V DC
A jelenlegi felhasználás max 200 mA
Külső eszközök csatlakoztatása Wiegand 26 bites kapcsolaton keresztül
Külső eszközök csatlakoztatása 2 olvasó 1 ajtó kétoldalas vezérléséhez
Programozás PC - TCP / IP használatával
Kimenetek 1 x relé, NC / NO
Max. kimeneti relé terhelése 24 V / 5 A
Relé aktiválási ideje 00–99 másodperc
Kilépés gomb Igen
Optikai jelzés LED -ek
Hangjelzés Nem
Végrehajtás NYÁK
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat