ORZ -001 1xSC - optikai foglalat / ág, 1 csatlakozó SC / LC / E2000

Műanyag optikai foglalat 1 SC simplex, E2000 simplex vagy LC duplex csatlakozóhoz. Az aljzat hegesztésvédő tartókat tartalmaz, az optikai kábelezés egyszerű lezárására szolgál, kapcsolószekrényben tárolva, vagy falra szerelhető. Az aljzat folyamatos vonalra is felszerelhető, 1...

Termékkód: 1812-022       EAN: 8595584643276       Gyártó:


raktáron
817 Ft 644 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 801 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 784 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Műanyag optikai foglalat 1 SC simplex, E2000 simplex vagy LC duplex csatlakozóhoz. Az aljzat hegesztésvédő tartókat tartalmaz, az optikai kábelezés egyszerű lezárására szolgál, kapcsolószekrényben tárolva, vagy falra szerelhető. Az aljzat folyamatos vonalra is felszerelhető, 1 vagy 2 optikai szál elforgatásának lehetőségével. Az aljzat az optikai kábelek csatlakoztatásának védelmére is használható.
Optikai kapcsolótábla típusa fali optikai aljzat
Hegesztőtartók igen, az aljzat része
Kuplung típusa 1x SC szimplex, 1x LC duplex
Csatlakoztató Nem
Bemenetek a kábelezéshez igen, 1
Szerelési módszer a falon, 2 rögzítőlyuk
Anyag műanyag
Szín fehér
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat