BOX DiM - kicserélhető

Univerzális kis fémdoboz minden vezérlőpanelhez vagy modulhoz. A doboz hátulján pontos lyukak találhatók a cserék vagy modulok rögzítésére szolgáló távtartók behelyezéséhez. Az ajtó csúszó pántokkal van rögzítve, elöl egy előre préselt lyuk van egy mechanikus zárhoz. A...

Termékkód: 1903-006       EAN: 8595584645201       Gyártó:


raktáron
12 133 Ft 9 554 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 11 890 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 11 648 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Univerzális kis fémdoboz minden vezérlőpanelhez vagy modulhoz. A doboz hátulján pontos lyukak találhatók a cserék vagy modulok rögzítésére szolgáló távtartók behelyezéséhez. Az ajtó csúszó pántokkal van rögzítve, elöl egy előre préselt lyuk van egy mechanikus zárhoz. A doboz hátulján lyukak vannak a falra szereléshez, amelyek műanyag távtartókkal vannak felszerelve. A szállítás tartalmaz egy dugaszolható szabotázst, 2 vezetéket a 16 V-os tápegység csatlakoztatásához a transzformátorból a központhoz, földelővezetékeket a dobozon található földelő csatlakozóval. A dobozba maximum 7 Ah kapacitású akkumulátort helyezhet.
típus fémlemez cserére
Tartalék akkumulátor max 7 Ah
Építkezés felület, 4 lyuk a rögzítéshez
Szabotázs ajtó Igen
Zár nem, előre préselt lyuk a zárhoz
Földelő kábelek igen + sorkapcs a földelőhöz
A borító színe fehér
Kedvenc termékek
raktáron
BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

 
14 438 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat