CEL-TEC KT11 Rózsaszín

Új 4G óra CEL -TEC KT11 2020 -ra - menü és alkalmazás cseh nyelven, 4G hálózat támogatása, melynek köszönhetően videohívásokon keresztül lehet kommunikálni! GPS + AGPS + LBS + WIFI valós idejű helykövetés Vízálló IP67 védettség Lehetőség barát hozzáadására (a...

Termékkód: 1906-019       EAN: 8595584647410       Gyártó: CEL-TEC


nincs raktáron
41 910 Ft 33 000 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 41 072 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 40 234 Ft
Kérje a rendelkezésre állást
  • Leírás
  • Termékkérdés

Új 4G óra CEL -TEC KT11 2020 -ra - menü és alkalmazás cseh nyelven, 4G hálózat támogatása, melynek köszönhetően videohívásokon keresztül lehet kommunikálni!

  • GPS + AGPS + LBS + WIFI valós idejű helykövetés
  • Vízálló IP67 védettség
  • Lehetőség barát hozzáadására (a párosított órák könnyen kommunikálhatnak egymással)
  • Az elülső kamera lehetővé teszi a videohívásokat a 4G hálózatnak köszönhetően
  • 1,4 hüvelykes IPS érintőképernyő, 240 x 240
  • A mozgás története
  • Kétirányú hívások a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően
  • Lehetőség szöveges és hangüzenetek küldésére az órára (az óráról csak hanggal)
  • Android és iOS alkalmazások (SeTracker2)
  • Ne zavarj mód (pl. Leckék alatt)
  • Biztonságos területek - virtuális kerítés
  • SOS gomb a gyors tárcsázáshoz és a beállított személyek értesítéséhez (legfeljebb 3 SOS névjegy)
  • Alacsony akkumulátor -figyelmeztetés, kilépés a biztonsági zónából, SOS
  • Zseblámpa, lépésszámláló, matematikai játék, menetrend

cel-tec-kt11-videohovory.jpg

A leggyorsabb 4G hálózat támogatása

A gyors 4G hálózat támogatásának köszönhetően a CEL-TEC KT11 Pink óra lehetővé teszi a kommunikációt videohívásokon keresztül. A videohívás közvetlenül az óráról (gyermek) és a mobiltelefon alkalmazásából (szülő) is elindítható.

cel-tec-kt11-gps.jpg

Az aktuális tartózkodási hely azonnal a telefonon

A GPS modulnak köszönhetően a CEL-TEC KT11 Pink óra 5 méteres pontossággal határozza meg gyermeke helyzetét. Azokban a helyeken, ahol a GPS -jel nem érhető el (pl. Épületek), az óra LBS -t (GSM -orientációs pozíciót használ a mobilszolgáltatók adóit használva) használ a helyzet meghatározásához. A helyelőzmények az alkalmazás segítségével is visszavezethetők. Így mindig áttekintheti fióktelepe mozgását, bárhol is legyen!

Biztonságos területek - Geofence

A geokerítés vagy a biztonsági zóna olyan terület, ahol a gyermekét mozgatni szeretné (pl. Város, iskola vagy ház környéke), ha elhagyja ezt a területet, értesítést kap a telefonjára. A terület könnyen beállítható a térképen a mobilalkalmazásban.

SOS gomb

A CEL-TEC KT11 Pink gyermekóra SOS gombbal van felszerelve, ezután elindul a beállított SOS érintkező tárcsázása, és ezzel egy időben értesítést küld a megadott kapcsolattartónak a gombnyomásról. Ez azonnali áttekintést nyújt a lehetséges veszélyekről és a helyszínről.

cel-tec-kt11-voda.jpg

Vízálló kivitel

A mágneses pontokon (nem csatlakozók) történő töltésnek, a SIM -kártya foglalatán lévő fedélnek és az egységes kialakításnak köszönhetően a KT11 óra vízálló IP67 -es védettséggel büszkélkedhet. Gond nélkül tudják kezelni az esőt, vagy például zuhanyozni (nem javasoljuk az úszást).

Könnyű kommunikáció

Az óra többféle kommunikációt tesz lehetővé. Az első helyettesíti a mobiltelefont, így a beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően klasszikus telefonhívásokat kezdeményezhet. Lehetőség van akár 15 telefonszám hívására az óráról, amelyet az alkalmazás segítségével adhat meg, vagy engedélyezheti a hívást bármely telefonszámra. A videohívásokon kívül egy másik lehetőség a rövid szöveges és hangüzenetek használata, amelyek közvetlenül az alkalmazásban jelennek meg és jönnek létre. Az óráról hangüzenetet, fényképes csevegést vagy videohívást indíthat.

Az óra állapotáttekintése

A közvetlenül a telefonon megjelenő értesítéseknek köszönhetően mindig tökéletes áttekintést kaphat az óra állapotáról. A CEL-TEC KT11 óra értesítést küldhet Önnek, amikor elhagyja a biztonságos területet, az akkumulátor lemerült és az SOS gomb le van nyomva. Az értesítések SMS -ben is megjelenhetnek, amelyben egy linket is kap a Google térképekhez az esemény bekövetkezési helyével.

cel-tec-kt11-ips-display.jpg

Érintésvezérlés és minőségi kijelző

Az érintéses színes IPS kijelzőnek, a kellemes grafikai kialakításnak (a tárcsa / kezdőképernyő megjelenése megváltoztatható) és a cseh nyelvű menünek köszönhetően az órák kezelése gyerekjáték lesz.

A napi tevékenység figyelemmel kísérése

A pozíciókövetés mellett az óra kiszámíthatja az elveszett lépéseket és az alvás minőségét, a jelentések megtekinthetők az alkalmazásban, beleértve a heti összefoglalót is egy grafikonon.

cel-tec-kt11-svitilna.jpg

Kamera és egyéb hasznos funkciók

A beépített kamerának köszönhetően gyermeke fényképeket küldhet Önnek, vagy kérhet képet az alkalmazáson keresztül. Az alapvető számokat gyakorló matematikai játék szórakoztató lesz. Az ütemterv akkor hasznos eszköz lehet.

SeTracker2 mobil alkalmazás

Az Ön és az óra közötti fő közvetítő az Android és iOS operációs rendszereken már többször említett mobileszközökhöz készült alkalmazás. Az alkalmazás minden órabeállítását megtalálja. Az egyik ilyen például a Ne zavarjanak üzemmód, vagyis az az idő, amikor például a gyermek az iskolában van, és szeretné megakadályozni a szükségtelen figyelemelterelést, akár az órán, akár az óra hangjaival játszik. amikor a hangok ki vannak kapcsolva, és az óra csak az időt jeleníti meg. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy jutalmakat / ajándékokat küldjön az órára szívek, szöveges és hangüzenetek formájában, megtekintheti a helyelőzményeket, szerkesztheti a biztonsági zónákat és sok más beállítást és lehetőséget.

Kedvenc termékek
nincs raktáron
CEL-TEC KT11 Rózsaszín

CEL-TEC KT11 Rózsaszín

 
41 910 Ft
raktáron
CEL-TEC KT20 Fekete

CEL-TEC KT20 Fekete

 
46 066 Ft
-+
raktáron
CEL-TEC szíj E1 Fehér

CEL-TEC szíj E1 Fehér

 
3 256 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat