CDV -70MHM fehér - 230Vac változat - 7 hüvelykes videotelefon, CVBS, hallókészülékkel, videokazettával, 2 bemenettel

Fejhallgató videotelefon két bemenettel akár két ajtóállomáshoz vagy egy ajtóállomáshoz és egy további kamerához (CVBS). A videotelefon videomemóriát tartalmaz, amely videósorozatokat vagy képeket rögzít az SD -kártyára, és lehetővé teszi az intercom kommunikációt más...

Termékkód: 2002-009       EAN: 8595584652278       Gyártó: COMMAX


raktáron
106 661 Ft 83 985 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 104 528 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 102 395 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Fejhallgató videotelefon két bemenettel akár két ajtóállomáshoz vagy egy ajtóállomáshoz és egy további kamerához (CVBS). A videotelefon videomemóriát tartalmaz, amely videósorozatokat vagy képeket rögzít az SD -kártyára, és lehetővé teszi az intercom kommunikációt más videotelefonokkal és audiotelefonokkal DP -4VHP.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat