21211, FAB Profi - el. nyitó 12 V AC / DC jelzéssel

El. Assa Abloy nyitó, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. Kapocsléccel ellátott mikrokapcsolóval van felszerelve, amely teljes mértékben helyettesíti a kiegészítő mag. az ajtóra szerelt érintkezők. A jelzéssel ellátott zár...

Termékkód: 2008-031       EAN: 8595584652926       Gyártó: ABLOY


raktáron
33 004 Ft 25 988 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 32 344 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 31 684 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
El. Assa Abloy nyitó, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. Kapocsléccel ellátott mikrokapcsolóval van felszerelve, amely teljes mértékben helyettesíti a kiegészítő mag. az ajtóra szerelt érintkezők. A jelzéssel ellátott zár tényleges testének hossza 9 mm -rel nagyobb - mikrokapcsoló. Feszültség alatt feloldva. A szállítás tartalmaz egy hosszú elülső panelt, amely a zárat az ajtókerethez rögzíti.
típus elektromechanikus zár jelzéssel
Tápegység 12 V AC / DC
A jelenlegi felhasználás 300 mA AC, 600 mA DC
Ajtózár nyitási ideje max 60s
Tulajdonságok törésállóság 285 kg
Tulajdonságok állítható retesztartomány 4 mm
Előlap a szállítmány része
Csomag tartalma zár, hosszú rúd
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat