9151031 - IP Force RFID 13,56 MHz, NFC, védelem kapcsoló, Wiegand, 2x logikai bemenet

Belső RFID-kártyaolvasó a 2N® IP Force-ba történő telepítéshez. Lehetővé teszi a Mifare, a HID iClass, a DESFire és más szabványok használatát, beleértve az NFC támogatást – 2N® Mobile Key Android alkalmazás. Az olvasó beolvassa az uID kártya sorozatszámát. Két...

Termékkód: 2105-186       EAN: 8595159515298       Gyártó: 2N


raktáron
152 783 Ft 120 302 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 149 727 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 146 672 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Belső RFID-kártyaolvasó a 2N® IP Force-ba történő telepítéshez. Lehetővé teszi a Mifare, a HID iClass, a DESFire és más szabványok használatát, beleértve az NFC támogatást – 2N® Mobile Key Android alkalmazás. Az olvasó beolvassa az uID kártya sorozatszámát. Két kapcsoló, két logikai bemenet és egy Wiegand interfész is található. Kompatibilis a két gombos 2N® IP Force modellekkel és a piktogramokkal ellátott modellekkel. Tartalmaz egy védőkapcsolót is, amely jelzi az előlap nyitását.
Eszköz típusa RFID olvasó 13,56 MHz
Szánt 2N® IP Force
Elhelyezkedés A kaputelefonhoz
Végrehajtás Alapértelmezett
RFID / NFC 13,56 MHz
2N® PIcard technológia Igen
Digitális bemenetek 2
Digitális kimenetek Relé + feszültség kimenet
Wiegand interfész Bemenet és kimenet
Szabotázs belépés 1
Több információ Csak RFID olvasó előkészítéssel rendelkező modellek. Nem kombinálható indukciós hurokkal.
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat